17/1/13

Όταν η λογική τσακώθηκε με τη σοβαρότητα

Πριν από δυόμισι χρόνια παίρναμε αυτοκίνητα με δόσεις. Τώρα παίρνουμε ρεύμα με δόσεις.


Μετά τους άνεργους, θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο θα φτάσουν και οι διακανονισμοί με τη ΔΕΗ. Θ’ ακολουθήσουν τα ζευγάρια που συζούν αλλά φοβούνται να παντρευτούν.

Πριν από 2,5 χρόνια όταν περνάγαμε έξω από ΔΟΥ φτύναμε στον κόρφο μας. Τώρα βάζουμε τα κορμιά μας για να μη φύγει η ΔΟΥ από τη γειτονιά μας. Τι σας νοιάζει, ρε παιδιά; Θέλετε κοντά στο σπίτι σας ένα μαγαζί που παίρνει και δεν δίνει λεφτά; Θα μας τρελάνετε;

Ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας και αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μαρκογιαννάκης ζήτησε από τα μέλη του κοινοβουλίου να είναι ντυμένα ευπρεπώς όταν υπερψηφίζουν ή καταψηφίζουν νομοσχέδια. «Είναι που είναι κατάπτυστα τα νομοσχέδια, μην είμαστε κι εμείς σα λέτσοι».

Κι άλλος αρχιφύλακας από τη δίωξη ναρκωτικών εμπλέκεται σε εμπορία. Άρα όπου να ’ναι θα δούμε άλλη μία εισβολή της αστυνομίας σε κατάληψη που ξεκίνησε πριν από 20-30 χρόνια και μέχρι σήμερα δεν ενόχλησε το σώμα. Ναι, θα δούμε στον ΑΝΤ-1 άλλο ένα ακόμη λυτρωτικό βίντεο από εκπαίδευση ομάδας αστυνομικών με μοτοσικλέτες, σκυλιά, άλογα ή γάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: