12/1/13

Λίστα Λαχτάρ

Οδηγώ πια προσεκτικά, γιατί το ’89 στουκάραμε, τώρα κινδυνεύουμε να στικάραμε. Χρειάζεται προσοχή η οδήγηση γιατί άμα στρίψεις δεξιά θα πέσεις στον Κουβέλη κι αν στρίψεις αριστερά θα πέσεις στον Καμένο. Μετά από αυτό θα μπερδεύεις τα δεξιά με τ’ αριστερά και την ψήφο σου να θέσεις και μετά για να τους χέσεις.

Βίλα - Αμαλία 
Γιατί κάθε που περνάω από την Ηρώδου του Αττικού το μυαλό μου πηγαίνει σε κάποια Βίλα Μαξίμου; Μήπως θέλω να του κάνουν κι αυτουνού μια κατάληψη;

Γιατί όσο περνούν οι μέρες πιστεύω ότι δεν θα πληρώσει κανείς για την απόκρυψη της λίστας; Επειδή πάντα έτσι γίνεται στην Ελλάδα; Τότε πού βρίσκεται η μεταρρύθμιση της ελληνικής δημόσιας ζωής μας; Στην Ελβετία ή σε καμιά υπεράκτια εταιρεία; Προτείνω να καταθέσουμε Παπακωνσταντίνου-GAP-Παπαδήμιο και Βενιζέλο σε λογαριασμό ελβετικής τράπεζα αν γίνεται κλειστό για δέκα χρόνια.

Ελπίζω οι καταλήψεις να συνεχιστούν και το δημόσιο κτήριο που έχει σειρά να είναι το υπουργείο Οικονομικών. Γιουρούσια να μην κάνουμε σε σούπερ-μάρκετ, αλλά σε τράπεζες για να πιάσουν τόπο και να τονώσουμε μετά την αγορά ψωνίζοντας. Όλα τα χρήματα που θα μαζέψουμε από τα γιουρούσια πάλι στις τράπεζες θα καταλήξουν για χρωστούμενες δόσεις δικές μας ή των μαγαζατόρων που θα ευτυχήσουν να μας βλέπουν πελάτες τους μετά από κάθε επιχείρηση. Αν οι εργάτες έκαναν την Κομμούνα των Παρισίων, εμείς ετοιμαζόμαστε να κάνουμε πηχτή της Γορούνα των Πατησίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: