5/1/13

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΥΠΗΡΧΕ

Οι υπουργοί και οι υφυπουργοί είχαν από αιώνων συνάψει μεταξύ τους συμβόλαιο συμβίωσης για να γλιτώνουν από το ΙΚΑ και την εφορία χρήματα φίλων τους επιχειρηματιών.

Οι βουλευτές έχουν συμβόλαιο συμβίωσης για να εξασφαλίσουν τη σύνταξή τους.

Τα υψηλά στελέχη κομμάτων συμβιώνουν με συμβόλαιο αγαμιβίωσης.
(Για να κρύψουν την πολιτική αγαμία τους)

Οι ανώτατοι κληρικοί έχουν το συμβόλαιο πισωβίωσης.
(Για να κρύψουν την πνευματική πισωγαμία τους)

Οι ΠΑΕ έχουν συμβόλαιο συμβίωσης που ονομάζουν πρωτάθλημα (σούπερ λιγκ για την αρχοντοβλαχιά τους) προκειμένου να εξασφαλίσουν την ανομία στις επιχειρήσεις των παραγόντων.

Οι ανώτατοι συνδικαλιστές έχουν συνάψει μεταξύ τους συμβόλαιο επιβίωσης.

Οι ακροδεξιοί έχουν συμβόλαιο αναβίωσης του κρυφού σχολειού, που ούτε σ’ αυτό πήγαιναν για να μην τους τον ακουμπήσει ο παπάς του χωριού την ώρα που τους μάθαινε να ψέλνουν.

Οι τηλεοπτικές φίρμες κρατούν αποστάσεις από τους τηλεθεατές με συμβόλαια τηλεβίωσης για την κοινή αποκομιδή των σκουπιδιών που μας πετάνε στη μούρη.

Οι πούστηδες και οι λεσβίες έχουν συμβόλαιο αιωνοβίωσης του πονοκέφαλου που μας προκαλούν κάθε τόσο, σα να ντρέπονται για κάτι, δεν θέλουν να το παραδεχτούν και παλεύουν να μας αναγκάσουν να το παραδεχτούμε εμείς γι’ αυτούς, ώστε να μπορούν να μας βρίζουν.

Οι δημοσιογράφοι έχουν συμβόλαιο τυφλοβίωσης.
(Για την συμβίωσή τους με την τύφλα μας)

Τα μοντέλα υπογράφουν κάθε νύχτα συμβόλαια πείνας και κοκαβίωσης.

Οι άρχοντες του ΚΚΕ και των επιχειρήσεών του έχουν μεταξύ τους συμβόλαιο αντιβίωσης κατά του ρεφορμισμού.

Οι δήμαρχοι έχουν μεταξύ τους συνάψει συμβόλαιο συμβίωσης για να κάνουν πάρτι με κάμερες και ούζα, να το παίζουν φίρμες μην τυχόν και πάρει είδηση ο κόσμος ότι μόνο για να μαζεύουν τα σκουπίδια υπάρχουν.

Οι πρωθυπουργοί συνάπτουν με τον εαυτό τους συμβόλαια ενοχοβίωσης και σταρχιδιαβίωσης.

Οι αποπάνω δεν χρειάζεται να έχουν συμβόλαια συμβίωσης. Όλη τους τη ζωή πουλάνε ακριβά συμβόλαια υποβίωσης και μισοβίωσης στους αποκάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: