9/1/13

Μας αλλάξαν τα πετρέλαια

Βάζουμε πετρέλαιο πάγωσης. Υπάρχει και πετρέλαιο ψύχρανσης. Είναι αυτό που ζητάμε να φέρουν σε ντεπόζιτα οι επισκέπτες μας, κάτι που ψυχραίνει τη σχέση μας μαζί τους.
Στουρν: Εγώ κρυώνω; Εσύ κρυώνεις, αυτός κρυώνει.

Η κυβέρνηση επιχειρηματικά θέλει να συνεχιστούν οι χαμηλές θερμοκρασίες. Πού θα πάει θα σώσουν να βάλουν λίγο πετρέλαιο τα φτωχαδάκια. Πολιτικά όμως η κυβέρνηση θέλει ν’ ανέβει η θερμοκρασία για να μειώνεται το πολιτικό κόστος που πληρώνει αυτή.

Μετά τη μαμά-Μέρκελ πόνεσε στην καρδιά και ο Σαμαράς για τις θυσίες που κάνουν οι φτωχοί Έλληνες και δεν επιτρέπουν στους πλούσιους να κάνουν κι αυτοί μερικές.

Στο λαό δίνεται η μάχη της κάλπης. Στη Βουλή δίνεται η μάχη των καλπών. Καλό θα ήταν εκεί να είχαν από μια κάλπη οι Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, GAP, Σιγανο-Παπαδήμ(ι)ος, Σαμαράς και να πάνε όλοι στην προκαταρκτική επιτροπή. Καλό και στο λαό κάθε κόμμα να έχει τη δική του κάλπη, ώστε να εκφράζεται με κάθε λεπτομέρεια η προτίμηση της λαϊκής βούλησης. Π.χ. θέλω αντιμνημονιακή κυβέρνηση ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ, ψηφίζω και τα πέντε κόμματα. Μου τη σπάνε οι μετανάστες που έχουν καλύτερες γκόμενες, ρίχνω και μία στη ΧΑ. Θέλω και λίγο χιούμορ στην κυβέρνηση, ρίχνω και μία υπέρ στο ΠΑΣΟΚ

ΜΕΓΚΑλο δάνειο των 10 εκατομμυρίων για να το δώσει στο λαό. Όποιος έχει πρόβλημα ρευστότητας μπορεί να δανειστεί από το κανάλι με 2,5% την εβδομάδα.

Βρε τσι πούστηδοι, πήραν δάνειο!.. Βρε, δε ντρεπούστε τέτοιοι πού ’στε!..

Για ξαφνικό πλουτισμό κατηγορείται συνταξιούχος με κατάθεση 120 € σε γνωστή τράπεζα της Νέας Ελβετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: