25/1/13

Με μετρό η βία ή πι

Ο Κεδίκογλου δικαιώνεται: την ευθύνη για την τοποθέτηση βόμβας στο «Mall» ανέλαβε η «Σύμπραξη αναρχικών Οργανώσεων», που έχει δύο συνιστώσες οργανώσεις «Άγρια Ελευθερία» και «Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων». Άρα είναι ΣΥΡΙΖΑ. Την ευθύνη γι την έκρηξη δεν την ανέλαβε η Αστυνομία, ούτε η εταιρεία ιδιωτικής (ηλίθιας) φύλαξης του εμπορικού κέντρου που καθυστέρησε να ειδοποιήσει την Αστυνομία με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο υπάλληλοί της που ειχε βάλει να φυλάνε τη βόμβα για να μη φύγει χωρίς να πληρώσει κι εκείνη έσκασε από το κακό της.


Κύριε Κουβέλη,
Πώς θα χαρακτηρίζατε κάποιον που διαφωνεί, αλλά συμμετέχει σε μία κυβέρνηση που, εκτός πολλών άλλων, αφήνει τους πλούσιους να μην πληρώνουν φόρους, κόβει τις αποδοχές των φτωχών, απαγορεύει τις απεργίες, καταργεί το νομοθετικό έργο της Βουλής και διατάσσει τους δικαστικούς να μην παίρνουν αποφάσεις σε βάρος της;

Με αστυνομική επιχείρηση που έγινε στις 3.40 τα ξημερώματα και στην οποία συμμετείχαν εφτά διμοιρίες των ΜΑΤ, έληξε η κατάληψη της Βίλλας Μετρό στα Σεπόλια. Η Αστυνομία είχε πληροφορίες πως στο αμαξοστάσιο της Βίλλας Μετρό γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.
Στυλιανίδης: Σας προσλάβαμε, όχι με μέτρο, αλλά με μετρό. Σας δώσαμε πολλά γιατί ήταν προεκλογική περίοδος. Τώρα, που δεν θα ξαναβγούμε κυβέρνηση σας κόβουμε τους μισθούς. Και αντί να μας ευχαριστήσετε που σας εφαρμόζουμε την αλήθεια, μας βρίζετε κι από πάνω.

-Ποια ήταν η πρώτη γυναίκα που σ’ έκανε να ρισκάρεις τη ζωή σου;
-Ελληνίδα. Ήταν η Επιτάς. Της Επιτάδος.
-Ή δεύτερη;
-Αφρικανή. Ήταν η Τημπατάν.

Ο Αλαφούζος ξύπνησε άσχημα και για να του πάει καλύτερα η μέρα αποφάσισε να κόψει τους μισθούς των δημοσιογράφων που απασχολεί στον Σκάι κατά 3-5%.

Και οι μισθοί μας πέφτουν μονομιάς και μονοδρομιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: