22/1/13

Μέα Κόλπα

ΠΛΑΤΩΝ: Αριστοτέλη, διαβάζεις την απολογία Σωκράτη;
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Όχι ακόμα. Τελειώνω την απολογία Βαγγέλη,.

Up-ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΤΕ ή ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΕΙΤΕ
Αφού αφήσαμε πίσω μας την 21η Ιανουαρίου, την πιο καταθλιπτική ημέρα του 2013 σύμφωνα με Βρετανό ψυχολόγο

...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗ 
Έχουμε θεαματική αύξηση των εξαγωγών μας που οφείλεται στις εξαγωγές χρυσού και τραπεζικών καταθέσεων.

Κάποιοι κυβερνούν τον ελληνικό λαό και τον φέρουν στην Ευρώπη από τρεις λεωφόρους: Συγγρού, Ιπποκράτους, Αγίου Κωνσταντίνου, σύμφωνα με τη σειρά εκλογής. Οι δύο τελευταίες λεωφόροι είναι μόνο κάθοδοι.

Η τρικομματική κυβέρνηση υποβάθμισε το Σύνταγμα της Ελλάδας σε τάγμα. Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ όμως θα το κάνει όχι λόχο, αλλά διμοιρίες συνιστώσες λόχο.

Ευτυχώς στις τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν βγαίνει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ και μας δίνουν τη δεύτερη δόσης της δόσης μας σε μία δόση.

ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ…
…συμφωνούν να πάρουμε την επόμενη δόση της δόσης αξίας 9,2 δισ. € γιατί λένε είναι ικανοποιημένες από την πορεία των μέτρων της κυβέρνησής μας. Δηλαδή; Τι ακριβώς τους ικανοποιεί; Μήπως το ότι η κυβέρνηση με τις απίθανες αυξήσεις συντελεστών κατάφερε να μειώσει τα έσοδα από φόρους; Ή που δεν κάνει απολύτως τίποτα για την πάταξη της φοροδιαφυγής; Ποιον ακριβώς ικανοποιεί ότι η κυβέρνησή μας δεν κατάφερε να εισπράξει ούτε μισό € από τη λίστα Λαγκάνρτ μετά από 2,5 χρόνια, ενώ οι άλλες χώρες που είχαν τέτοια λίστα τα κατάφεραν σε χρόνο ντετέ; Μήπως αρκεί και τους ικανοποιεί η μείωση αποδοχών των εργαζομένων και η αύξηση του κόστους ζωής;

Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ
Εμπρός για γερμανική κατοχή με ανθρώπινο πρόσωπο

Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
Οι ναζιστές έπαιρναν τσάμπα το χρυσό των Εβραίων. Εμείς τον δίνουμε για πενταροδεκάρες πουλώντας τα κοσμήματά μας λίγο ακριβότερα όμως απ’ όσο τα πούλαγαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κατοχής. Η τωρινή κατοχή είναι καλύτερη γιατί δεν έχουμε αντάρτες, έτσι οι κατακτηταί δεν προβαίνουν σε αντίποινα με ολοκαυτώματα. Πρέπει να τα αναγνωρίζουμε αυτά.

Σέβομαι την απεργία αρκεί να μην απεργεί κανείς. Οι εργαζόμενοι του Μετρό θέλω να μην απεργούν ποτέ, να μειωθεί ο μισθός τους και ν’ αυξηθεί το εισιτήριο για μένα.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό δεν δικαιούνται διά να απεργούν ούτε διά να πληρώνονται καθότι προσελήφθησαν με μέσον. Αυτοί που τους προσέλαβαν έπρεπε να τιμωρηθούν, αλλά βρίσκονται σε πολιτικές θέσεις βουλευτών που εξελέγησαν με αυτούς τους διορισμούς.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ
«Ποιος είναι ο Τσίπρας και τον δέχεται ο Σόιμπλε;» βρόντηξε η καμπάνα της Ιπποκράτους. Τα γύρω καφέ και προπατζίδικα σίγησαν. Ο Βενιζέλος ζήλεψε και ζήτησε κι αυτός συνάντηση με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών ο οποίος τη δέχτηκε αμέσως και όρισε τη συνάντηση για τις 30 Φεβρουαρίου στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου Αγουλινίτσης κατά τη διάρκεια της αναμονής για την επιστροφή του στο Βερολίνο, μετά από εθιμοτυπική επίσκεψη.

Tsipras: “Now we take Manhattan / first we took Berlin”.

ΤΑΜΗΛΟΣ ΕΡΩΤΩΝ
Πόσα θα κονομάνε την ώρα οι βουλευτές μέλη της προκαταρκτικής επιτροπής που θα αθωώσει τον Παπακωνσταντίνου;

Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ…
…ακόμα δεν εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τον ΣΥΡΙΖΑ για την τελευταία βομβιστική ενέργεια. Καταγγέλλει όμως τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή σκίστηκε και πρόλαβε να βγάλει εκείνος καθαρή καταδικαστική απόφαση για αυτή την ενέργεια. «Το έκανε για να ρίξει στάχτη στα μάτια του λαού», είπε καταλήγοντας ο φερόμενος ως κυβερνητικός ασπροπρόσωπος.

Αν ο Κεδίκογλου καταφέρει να φορτώσει στον ΣΥΡΙΖΑ, τις καταλήψεις στις Βίλες και τις Νίλες, τα γκαζάκια, τη χύτρα ταχύτητος, τα καλάσνικοφ και τις τρελές σφαίρες 33 1/3, τα Σκόπια, τους διαόλους τους τριβόλους και τους έκτους στόλους, τότε θα καταφέρει να τον βγάλει κυβέρνηση με τα τσαρούχια τον καράβλαχο τον Τσίπρα.

Οικονομική ένδεια, αστυνομική δένδεια.
Ακόμα δεν παρενέβη εισαγγελέας εναντίον της εταιρείας σεκιούριτι του Mall που καθυστέρησε 30 λεπτά να ειδοποιήσει την Αστυνομία για την βόμβα που βρήκε ενώ είχε ειδοποιηθεί ότι θα εκραγεί σε 50 λεπτά. Δεν είναι δουλειά τους, οι σεκιουριτάδες δεν είναι ούτε αστυνομικοί ούτε πυροτεχνουργοί, αλλά τη βρήκαν πριν σκάσει, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Εντάξει, τραυματίστηκαν δύο άτομα, αλλά ήταν δικοί τους, σεκιουριτάδες τους οποίους η εταιρεία έβαλε να φυλάνε τη βόμβα μη φύγει, αλλά τα δύο αυτά άτομα δεν προβλέπεται να κάνουν μήνυση στην εταιρεία που τους πληρώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: