26/1/13

ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ

Από 26/10/20012
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΡΟΜΟΥ: Αν η ευρωπαϊκή ένωση με το ΔΝΤ ήταν η πιτσαρία της γειτονιάς σας?

Γιάννης: Παλιά πλήρωνες για δύο πίτσες κι έπαιρνες τρεις. Τώρα πληρώνεις στην Τρόικα για δύο πίτσες και παίρνεις τα τρία σου. (κομμάτια)
Μαρία: Πληρώνεις στην Τρόικα προκαταβολικά την πίτσα και μετά παρακαλάς να σου τη φέρει με δόσεις, κομμάτι-κομμάτι. Τότε μαθαίνεις ότι για να σου φέρει κάθε κομμάτι πρέπει να ξαναπληρώσεις ολόκληρη πίτσα. Αυτή τη στιγμή πεινασμένοι και άφραγκοι περιμένουμε το έκτο κομμάτι-δόση.
Προκόπης: Πίτσες με δόσεις ο Θεοδόσης.
Ειρήνη: (Συμπληρώνει) Ευτυχώς μια πίτσα της γειτονιάς έχει μόνο οκτώ κομμάτια, η ευρωπαϊκή βοήθεια του ΔΝΤ δυστυχώς, έχει περισσότερα, κανείς δεν ξέρει πόσα.
Μενέλαος: Την πίτσα της γειτονιάς την πληρώνεις μια φορά και μετά την τρως έστω κι αν κλαις τα λεφτά σου, τα κλαις μία φορά. Την ευρωπαϊκή πίτσα την πληρώνεις κάθε μέρα και τρως την ώρα σου να περιμένεις. Την πίτσα την τρως στη μάπα όλη σου τη ζωή. Να κλάψεις τα λεφτά σου δεν επιτρέπεται.
Θανάσης: Παλιά την πίτσα την πλήρωνες, την έπαιρνες και την έτρωγες. Τώρα την πίτσα από την ευρωπαϊκή ένωση με το ΔΝΤ την πληρώνεις, δεν την παίρνεις και την τρως από πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: