2/1/13

Πρώτα καλά νέα για το 2013, όχι για μας

Το 2013 θα εξαντλήσει την δωδεκαμηνία. Κι εμάς.
Το 2013 θα σπάσει όλα τα ρεκόρ του 2014 πριν καν σημειωθούν.
Το 2012 ζει: Οι Αμερικανοί αποφάσισαν αύξηση φόρων για όσους βγάζουν πάνω από 400 χιλιάδες δολάρια το χρόνο.
Οι Έλληνες αποφάσισαν αύξηση φόρων για όσους βγάζουν κάτω από 12 χιλιάδες το χρόνο για να τους αναγκάσουν να δηλώσουν περισσότερα και να πληρώσουν λιγότερα. Τη χασούρα θα τη ζητήσουν από όσους δεν έχουν να δώσουν.
Οι Έλληνες αύξησαν τον ειδικό φόρο κατανάλωσης καυσίμων, εξίσωσαν την τιμή πετρελαίου θέρμανσης με την υψηλή τιμή του πετρελαίου κίνησης, έτσι οι πωλήσεις πετρελαίου θέρμανσης κατακρημνίστηκαν και το κράτος εισέπραξε γεννητικά όργανα. Βρέθηκε όμως λύση και σ’ αυτό το ταμειακό πρόβλημα:
Από φέτος τον ειδικό φόρο κατανάλωσης καυσίμων δεν θα τον πληρώνουμε με την αγορά πετρελαίου θέρμανσης, αλλά με τα τετραγωνικά του σπιτιού που έχει καυστήρα. Οι καυστήρες όμως δεν θα έχουν πινακίδες για να μην αρχίσουν οι ξύπνιοι να τις παραδίδουν.
Το 2013 αντιστέκεται: Από φέτος σύνταξη στα 67. Από του χρόνου για να πάρεις σύνταξη πρέπει πρώτα ν’ αποδείξεις ότι είσαι έτοιμος να πεθάνεις.
Αισιόδοξοι στίχοι τραγουδιού: (Για κάποιους) «Ρίξε μια ντουφεκιά / κι αν δε βγω παγανιά / Χάρο να μη με λένε».
Το 2012 επιμένει: Η ζωή δικαιώνει τα φρικιά: Μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη.
Η εορταστική περίoδος συνεχίζεται. Και τώρα από το «Λαστ Κρίσμας» στο «Λάστ Φώτα» του Τζορτζ Μάικλ. Αφιερωμένο εξαιρετικά στη ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: