12/12/12

Η αξιοκρατία νικά στην ΕΡΤ

Βρέθηκε εκπομπή για την κόρη του πρώην υφυπουργού της ΝΔ. Θα μεταδίδεται (και όχι «θα προβάλλεται») από τη ΝΕΤ, δηλαδή από τη δημόσια τηλεόραση, κάτι που ομολογουμένως δεν περιμέναμε. Η μετάδοση θα γίνεται κάθε απόγευμα και θα δείχνει πόσο πολύ πρωτότυπη θα είναι η εκπομπή. Προσέξτε.

Πρώτ’ απ’ όλα θα είναι τηλεοπτικό μαγκαζίνο, κάτι εντελώς καινούργιο, ειδικά το απόγευμα, το πρωί και το βράδυ. Θα συμπεριλαμβάνει και θεματικές ενότητες κάτι που δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου σε τηλεοπτική εκπομπή. Οι θεματικές ενότητες παραδόξως θα είναι τελείως πρωτότυπες, όπως τεχνολογία – καινοτομία, -επιτέλους- ιατρικά θέματα, χρηστικές συμβουλές από στυλίστες, διακοσμητές, αισθητικούς και άλλους και άκουσον-άκουσον η εκπομπή αυτή θα έχει και πολιτιστικά.

Όπως μας εξηγεί το δελτίο τύπου θα παρουσιάζει θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, συναυλίες, μουσικές σκηνές, ταινίες κ.α. Φο-βε-ρό. Επίσης, θα παρουσιάζει συνεντεύξεις στα παρασκήνια, το τι συμβαίνει την ώρα της παράστασης, την προετοιμασία των πρωταγωνιστών, την αγωνία της κουΐντας κ.α. Μιλάμε, αν δεν έβγαινε επιτέλους (για δεύτερη φορά το γράφω) τέτοια εκπομπή θα έφευγα αγανακτισμένος από την τηλεοπτική Ελλάδα.

Αλλά η εκπομπή της κόρης του πρώην υφυπουργού της ΝΔ δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζει να μας εκπλήσσει γιατί θα έχει, λένε, και ζωντανές συνδέσεις με όλη την Ελλάδα μέσω skype και links, ανταποκριτές της ΕΡΤ από διάφορες πόλεις της χώρας, θα μας δίνουν τον παλμό των πόλεών τους, μέσα από περίεργες, χαρούμενες και πικάντικες ειδήσεις. Ακόμη, πολίτες από απομακρυσμένες περιοχές και νησιά θα μας μεταφέρουν μέσω skype τις χαρές, τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Θα ‘έχει και Θεσσαλονίκη θα έχει και αθλητικά. Μιλάμε, θα έχει όσα δεν έχουν τα άλλα μαγκαζίνα. Θα έχει και μαγείρους και ζαχαροπλάστες. Πώς το σκέφτηκαν;

Μόνο τούρκικα σίριαλ δεν θα έχει. Και το τελευταίο, το φυλάμε γιατί πραγματικά είναι η μεγαλύτερη έκπληξη, είναι αδύνατον να ελπίζατε ότι θα υπήρχε κι αυτό στην τηλεόραση….

…κάθε Παρασκευή, η εκπομπή θα κάνει προτάσεις για εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου, για εκδρομές, αλλά και για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Ειδικά γι’ αυτό το τελευταίο, ε-πι-τέ-λους. (Τρίτη φορά) Προσωπικά, τέτοια πράγματα είχα να δω στην τηλεόραση εδώ και δέκα, μην πω είκοσι λεπτά.

Σίγουρα η εκπομπή θα διαρκέσει με την ίδια σύνθεση παρουσίασης και μετά τα Χριστούγεννα, να μου το θυμηθείτε την Πρωτοχρονιά όχι των Φώτων.

Υ.Γ.
Το όνομα της παρουσιάστριας δεν το αναφέρουμε γιατί δεν θα το χρειαστείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: