5/12/12

Μακάρι να ήμαστε επικίνδυνοι

Προφανώς κάποιοι παραπονέθηκαν και βγήκαμε "επικίνδυνο" μπλογκ. Μακάρι να ήμαστε, αλλά κανένα μπλογκ δεν έχει τόση απήχηση ώστε να κάνει οποιονδήποτε ν' ανησυχεί δικαιολογημένα. Κατά τη γνώμη μας θα έπρεπε να στραφούν κατά κάποιων καθιερωμένων επίσημων δυνατών ΜΜΕ που ίσως λειτουργούν αρνητικά στην κοινωνία. Αλλά στην Ελλάδα είμαστε όλοι λεβέντες και την πέφτουμε μόνο σε όποιον εκτιμάμε ότι καταφέρνουμε. Εμείς συνεχίζουμε. Έτσι κι αλλιώς μόνο κάποιοι φίλοι γνωστοί άγνωστοι μας παρακολουθούν και μας διαβάζουν. Ποτέ δεν είχαμε ψευδαισθήσεις. Άρα δεν πάθαμε και τίποτα.

Οι υπάλληλοι που θα παραμείνουν στους δήμους θα λέγονται "υπάλοιποι".

Χαϊδευτικό του ΡΙΚΣΣΣΥ που έχει ο Λοβέρδος και κανείς άλλος θα είναι το ΡΙΚ. Αν Ο Βενιζέλος το βγάλει παράνομο, το ΡΙΚΣΣΥ θα μετονομαστεί σε ΚΙΡΣΣΥ, λαϊκιστί κιρσοί εξαιτίας ορθοστασίας στους υπουργικούς διαδρόμους.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μια μικρή προβληματάρα με την Ελλάδα. Τη μικρή αυτή προβληματάρα την ξεκίνησαν οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και η Ευρωπαϊκή Ένωση προς τιμήν της τις βοήθησε να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Στο 1,3 δισ. τα χρέη εφημερίδων – περιοδικών. Γιατί οι εκδότες δεν ζητάνε από την κυβέρνηση να πάρει ένα δάνειο για χάρη τους και για χρέος μας; Μόνο οι τραπεζίτες είναι έξυπνοι;

Η βιωσιμότητα του χρέους συμφέρει μόνο τους δανειστές. Αλλιώς δεν θα γινόταν για χάρη του σύνοδος κορυφής των χωρών που έχουν ευρώ και αποτελούν το λεγόμενο Γιούρογκρουπ.

Ο Βενιζέλος φροντίζει να σπάσει το αβγό του φιδιού και θα βγουν τα φιδάκια έξω να μας φάνε κι αυτά. Δεν κατάλαβε ότι οι φιδάρες είναι ήδη έξω.

ΣΟΪΜΠΛΕ: Εντάξει, ρε παιδιά, το 2020 το χρέος της Ελλάδας πρέπει να πέσει κι άλλο. Μη σταματήσει στο 126,6% του ΑΕΠ της χώρας όπως υπολογίσαμε στην αρχή, αλλά να σταματήσει στο 124%. Πέντε δισεκατομμυριάκια ευρουλάκια είναι. Τι σημασία έχει; Τι μας νοιάζει εμάς; Εμείς θα τα δώσουμε; Εσείς θα τα δώσετε.

Το χρέος πληρώνεται μόνο αν ξεκινήσεις να παράγεις κάτι και να το πουλάς. Ο Σαμαράς δεν το πέτυχε αυτό, η τελευταία σύνοδος του Γιούρογκρουπ μάλιστα μάλλον το απομακρύνει. Γιατί πανηγυρίζει λοιπόν; Μήπως έτσι εξασφάλισε κι αυτός θέση να κάνω πως διδάσκει στο Χάρβαρντ κι ας μην έχει μαμά τη Μαργαρίτα;

Αν η Χρυσή Αυγή βγει παράνομη, θα το ξεπεράσει αλλάζοντας όνομα και θα το κάνει Χρυσά Αυγά. (Εσύ γιατί δε γελάς;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: