25/12/12

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να πληρώνετε…

…μας ευχήθηκε η Άγκελα Μέρκελ και συνέχισε. «Να ζούμε και να σας θυμόμαστε κι εσάς μαζί με τα χρέη σας.

Για την Ελλάδα δεν θα εκταμιευθεί το 2013 την 1η Ιανουαρίου. Στην επόμενη σύνοδο κορυφής των χωρών του ευρώ θ’ αποφασιστεί πότε θα λάβουμε την πρώτη δόση της χρονιάς αυτής. Μέχρι τότε πρέπει να ζούμε στο 2012 με ημερήσια ομόλογα.

«Η Ελλάδα θα μπει στο 2013 κοντά στον Μάρτιο, αν φυσικά τηρήσει τις δεσμεύσεις της», δήλωσε ο Σούγκα Μότο Σόι Μπλε.

Ο Αντώνης Κουβέλης του Ευαγγέλου δήλωσε ότι οι του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να επιστρέψουν την Ελλάδα στο 2004 για να πάρουν οι επενδυτές πίσω τα λεφτά τους και ν’ ακυρωθεί έτσι η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων που έσωσαν τη χώρα και τη Γιάννα Αγγελοπούλου.

Τα κανάλια καίγονται να βρουν και να μας πουν πού θα περάσουν τις γιορτές οι κυβερνώντες και όχι πώς θα περάσουν οι κυβερνώμενοι. Ο Σαμαράς συμβούλεψε τους υπουργούς του να περάσουν τις γιορτές κλεισμένοι στα υπουργεία τους προφανώς για ν’ αποφύγουν τα γιαουρτώματα χειμώνα καιρό.

Μαγαζάτορας: Την Κυριακή έκανα είσπραξη 6,5 € και τη Δευτέρα έδωσα 16 για κάλαντα.
Αλυσιδάρχης: Εμείς έχουμε τα μαγαζιά μας στα μεγάλα εμπορικά κέντρα που έχουν από καφετέριες μέχρι και σινεμά. Μαζεύουν πολύ κόσμο τις Κυριακές, γιατί να μην τα χουμε ανοιχτά να κλέψουμε και κάναν δικό σας πελάτη της Δευτέρας;

«Η αγορά δεν ανάσανε στις γιορτές επειδή τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά». Αυτή είναι η δήλωση που περιμένει τον πρόεδρο των μεγαλεμπόρων να την εκστομίσει.

Πέρσι κινήθηκε η εορταστική αγορά σημειωτόν. Φέτος η εορταστική αγορά κινήθηκε καλύτερα. Σημειωτέον, με την όπισθεν. Ο τζίρος είναι μείον 10 δισ. € από πέρσι, επειδή το αγοραστικό κοινό φύλαξε χρήματα για τα νέα πακέτα μέτρων.

 Στις φυλακές Χαλκίδας ο (μετα)φερόμενος ως μεγαλοαπατεώνας Καρούζος. Το ένα μετά το άλλο τα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρα μας ζητούν κι αυτά VIP τροφίμους. Μεγάλες ελπίδες θρέφουν όταν με το καλό μπει μπροστά η εισαγγελία με τη λίστα Λαγκάρντ.

Η ΛίΛα (Λίστα Λαγκάρντ) δεν θα ανοίξει στο τέλος του 2012 γιατί αφού με όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, δεν θα έρθει ποτέ ούτε το τέλος του 2012. Μόνο τα τέλη που είναι να πληρώσουμε.

Η ανεργία πατάσσεται από την κυβέρνηση ως εξής: Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ είναι εκδότης εβδομαδιαίας εφημερίδας.

Η καταστροφή του κόσμου θα έρθει σίγουρα το 2010.

Μπορούμε να ελπίζουμε αφού δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου για δεύτερη φορά. Πρώτη φορά ήρθε το 2010. Τώρα η καταστροφή του κόσμου κάνει πως διδάσκει στο Χάρβαρντ.

Ρώτα τη Μενεγάκη: Κάποτε για να προσληφθώ ως υπάλληλος στο ΠΑΣΟΚ τι ακριβώς μέσον χρειαζόμουν;

Ο Στουρνάρας έκανε δώρο στον Σαμαρά το αγαπημένο του βιβλίο, του επίσης αγαπημένου του συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Ιούλιου Βερν: «Ο γύρος του κόσμου σε ογδόντα δόσεις».

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα να μη ζούσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: