21/12/12

Δυστυχώς δεν καταστράφηκε ο κόσμος και οι δανειστές μας


Δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου επειδή τη σήμερον ημέρα τίποτα δεν γίνεται στην ώρα του. Και να ερχόταν η συντέλεια, η Ελλάδα θα είχε πάρει παράταση 5-6 χρόνια μέχρι να ειδοποιήσει όλα τα υπουργεία.
ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤά: Συντέλεια είναι η πρόσθεση τελών; Θα το γράφαμε +τέλεια; Αφού τίποτα πια δεν είναι τέλειο.

Ούτε η καταστροφή του κόσμου έσωσε να έρθει. Τίποτα δεν έρχεται πια. Μόνο λογαριασμοί.

Μια και μιλάμε για καταστροφές που δεν ξέρουμε: Ήρθε η ώρα ποιανού Καραμανλή.

Ρε ηλίθιοι, δεν κάνουμε ούτε τους Μάγια ούτε μάγια. Στις 31 Δεκεμβρίου δεν καταστρέφεται ο κόσμος, απλώς ξαναρχίζει ο χρόνος απ’ την αρχή. Ο κόσμος έχει προ πολλού καταστραφεί από την εποχή του πρώτου μνημονίου. Τα μνημόνια, θυμίζουμε, είναι σαν το σεξ της φυλακής: το πρώτο πονάει, το δεύτερο υποφέρεται, το τρίτο αρέσει, το τέταρτο σου λείπει.

Ο Άδειος Πάγος αποφάσισε ότι τα χαράτσια ήταν θέλημα Θεού, επειδή δεν είδομεν το φως το αληθινόν και παίρνουμε από τη ΔΕΗ.

Αίτηση στον ΣτουρνΆρειο Πάγο για να εισπράττουν κι αυτοί χαράτσια έκαναν οι διοικητές του ΟΤΕ και της ΕΥΔΑΠ. Έτσι από το «Ηθοποιός σημαίνει φως» και το «Χαράτσι σημαίνει φως», περάσαμε στο «Χαράτσι σημαίνει φως-νερό-τηλέφωνο», κατά τη ρήση «Ηθοποιός σημαίνει φως-νερό-τηλέφωνο». Με την ανεργία 90% του κλάδου, ηθοποιός σημαίνει κομμένο φως-νερό-τηλέφωνο. Χαράτσι με κομμένο φως-νερό-τηλέφωνο πώς θα δούμε; Ο Στουρνάρας είδε το χαράτσι στο ημερολόγιο των Μάγια μου ’χεις κάνει.

Η Μέρκελ με τα Μνημόνια στέκει υπεράνω του Χίτλερ (Χάιλ το μικρό του) με τον σιδηρόφρακτο στρατό. Στον Β΄ παγκόσμιο Πόλεμο, δεν υπήρξε γερμανική κατοχή ούτε στην Ιρλανδία, ούτε στην Πορτογαλία, ούτε στην Κύπρο. Μη γελάσει κανείς: Η Κύπρος μπήκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να λυθεί το Κυπριακό.

Κύριε Στουρνάρα με τ’ όνομα, αποδείξεις μαζέψαμε. Πού να στις βάλουμε;
Όταν κυβερνούν οι λογιστές οι κυβερνήσεις διαχειρίζονται τα κοινόχρηστα της χώρας. Ανησυχία, απογοήτευση και ειρωνεία: Με σώνουν τα φίδια. Οι πανέξυπνοι πήγαν να πατάξουν το παραεμπόριο πού; Στην Αγία Βαρβάρα. Δεν νομίζω να εξεπλάγη κανείς που τους πήραν με τις πέτρες.

Το μνημόνιο δεν ήταν εφάπαξ. Ήταν και δίπαξ και τρίπαξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: