17/12/12

Η δόση ήρθε, τα λεφτά όχι

ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΙΔΕΑ
Μπορούν οι χρεωμένοι καταστηματάρχες να ανοίγουν την Κυριακή αρκεί βέβαια να μην ανοίγουν τις υπόλοιπες ημέρες.
ΑΝΗΣΥΧΙΑ
Ο Σίμος Κεδίκογλου θεωρεί, είπε, απίθανη τη λήψη νέων μέτρων. Αν πέσει μέσα στην πρόβλεψη, όλα καλά. Αν όμως κάνει λάθος ποιος θα το πληρώσει;
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Μήτσο, αυτό το νομοσχέδιο σε σκέφτηκε: «Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών».
ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ
Ανταγωνιστικότητα και επενδύσεις δεν έχουν σοβαρή σχέση με τη μισθοδοσία. Μόνο με το τι έχω να κονομήσω σχετίζεται. Αν σε μια χώρα η επένδυσή μου είναι υπερκερδοφόρα τι με νοιάζει αν δίνω μεγαλύτερους μισθούς; Το μισθολογικό κόστος είναι πολύ μικρό ποσοστό στο προϊόν-εμπόρευμά μου.
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Όσο παραμένει ακριβό το πετρέλαιο τόσο παρουσιάζουν οικονομικό ενδιαφέρον τα θαλάσσια κοιτάσματα που διαθέτει η Ελλάδα. Δηλαδή, τρυπάμε το Αιγαίο και το Ιόνιο και το Λιβυκό πέλαγος στην Κρήτη, βρωμίζουμε τα νερά, διαλύουμε τον τουρισμό και τα ιχθυοτροφεία μας, αλλά για το εθνικό μας συμφέρον. Μετά πέφτει η τιμή πετρελαίου μας εγκαταλείπουν οι εταιρείες εξόρυξης και μένουμε με την κούτσα στο χέρι.
ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤά
Ποια η τρομοκρατία στις ΗΠΑ;
ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ…
…και να έπασχε το αμερικανάκι-μακελάρης ήταν ανάγκη να βρει όπλα και σφαίρες μέσα στο σπίτι του;
ΖΕΡΑΡ ΝΤΕΠΑΡΤΙΕ
Ο Οβελίξ στο Βέλγιο. Όλοι οι πλούσιοι αισθάνονται ότι τους προσβάλλεις όταν τους ζητάς να πληρώσουν φόρο.
Γιατί μας αποκαλύπτουν οι Στουρν ότι από η δόση δεν θα πέσει άμεσα χρήμα στην αγορά; Το ξέραμε. Στις τράπεζες θα πάει για να σωθούν και όχι για να το μοιράσουν σε δανεικά κι αγύριστα. Οι Στουρν φυσικά δεν θα μας πουν ότι δεν θα πέσει καθόλου χρήμα στην αγορά. Απλώς δεν θα πέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: