13/12/12

Δόση κι εμένα μπάρμπα

Τα μαγαζιά θα ανοίγουν την Κυριακή κυρίως για τους άνεργους που τις υπόλοιπες ημέρες ψάχνουν για δουλειά και δεν έχουν χρόνο για ψώνια.

ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤά
Γιατί άραγε ο αρχιεπίσκοπος διαφωνεί με τη λειτουργία καταστημάτων και τις Κυριακές; Θα κάνει αγωγή για αθέμιτο ανταγωνισμό;

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Εργοδότες, μέχρι και τον αγιασμό των υδάτων συμπαραστεκόμενοι στον πόνο σας για τα εορταστικά έξοδα που καλούνται και 13ος μισθός, σας κάνουμε δώρο τον ένα για κάθε τρεις μετανάστες που θα παραγγείλετε να ξυλοφορτώσουμε επειδή σας ζήτησαν να τους πληρώσετε.

ΤΟ ΒΗΜΑ την Κυριακή δίνει κουπόνι για δωρεάν είσοδο σε ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Ο οίκος Fitch–ος υποβάθμισε το ΠΑΣΟΚ σε Α-Α συνιστώσα της ΡΗΜΑΔ. Οι επενδυτές του κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ προβληματισμένοι κρύβονται στα νησιά Γκέιμαν οι πούστηδοι.

Ο Αντωνάκης Σαμαράς μέρα με τη μέρα αποδεικνύει ότι φοιτητικό όνειρό του δεν ήταν να γίνει δοσατζής πρωθυπουργός, αλλά καγκελάριος της Ελλάδας.

Τι πρόβλημα που δέρνει τους Ανεξάρτητους Έλληνες έχει να κάνει με το ότι είναι δεξιοί οι άνθρωποι και δεν αντέχουν να παραμένουν για πολύ καιρό αντιμνημονιακοί και εκτός εξουσίας.

Τι δεν καταλαβαίνεις από το μνημόνιο; Για να σου δώσω δανεικά πρέπει ν’ αποδείξεις ότι δεν μπορείς να μου τα ξεπληρώσεις και θα ζητήσεις κι άλλα. Κι επειδή δεν σου ’χω εμπιστοσύνη, σου γράφω στο μνημόνιο τι πρέπει να κάνεις για να μη μπορείς να μου τα ξεπληρώσεις.

Είδα στον ύπνο μου δελτίο ειδήσεων του Φεβρουαρίου που μας έρχεται. Έλεγε το dvd, ότι το χρέος της χώρας δεν είναι πια βιώσιμο και πέθανε. Τα κανάλια από το 2013 δεν θα έχουν παρουσιαστές ειδήσεων γιατί είναι ακριβοί και για να λέμε τα πράγματα με τα όνομά τους, έχουν υψηλό επιτόκιο τα χρήματα από τους μισθούς τους που τους χρωστάνε.  

Μετά τη σημερινή σύνοδο των χωρών του ευρώ η τροϊκομματική κυβέρνηση δεν ελπίζει να πάρει την εκταμίευση της δόσης, θα πάρει την απόφαση για εκταμίευση της δόσης. Τα στοιχήματα λοιπόν θ’ αλλάξουν: από το αν θα πάρουμε την απόφαση για την εκταμίευση θα περάσουμε στο πού να τη βάλουμε. Το πότε θα γίνει έχει καλές αποδόσεις.

Η κρίση στην Ευρωζώνη θα διαρκέσει έως και το 2022, εκτιμά οεπικεφαλής του οίκου Blackrock Λάρρυ Φίνκ. Δεν εκτίμησε αν ο Έλληνας θα διαρκέσει τόσο πολύ. Βέβαια ο άνθρωπος εννοούσε ότι η νεοφιλελεύθερη αντιμετώπιση της κρίσης θα διαρκέσει μέχρι το 2022. Οι Έλληνες ψηφοφόροι όμως θα τον διαψεύσουν. Είναι τυχαίο που «Blackrock» σημαίνει «μαύρη πέτρα»; 

Κι ένα αισιόδοξο μήνυμα τώρα. μειώνονται 25% οι μισθοί των υπαλλήλων της Βουλής, άρα λογικά θα αυξηθούν οι δικοί μας. Γιατρέ με ακούς; Πού είσαι; Γιατί κοτζάμ ψυχίατρος κρεμάστηκες από το πολύφωτο; Γιατί δε μιλάς;

Οι επί 10 μήνες απλήρωτοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ ζητούν από μεγαλοστελέχη του κινήματος να πουλήσουν τις βίλες και τα κότερα που φτιάξανε και να τους πληρώσουν. Δηλαδή ισχυρίζονται ότι κάποιοι ΠΑΣΟΚτζήδες εκμεταλλεύτηκαν κυβερνητικές θέσεις τους για να τα κονομήσουν; Δεν καταλαβαίνω.

Στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο προβλέπεται ότι όσοι συλλέγουν αποδείξεις έχουν να κερδίσουν όχι από το ποσό, αλλά από τον αύξοντα αριθμό της απόδειξης όσα προβλέπονται αν πετύχουν το λήγοντα του εθνικού λαχείου.

Το φετινό εορταστικό τραπέζι θα είναι το χειρότερο των τελευταίων 50 ετών επειδή το πουλήσαμε για ν' αγοράσουμε μισή γαλοπούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: