20/12/12

Σαλαγκουδί το γκουδοχέρι

Θα τα πούμε ΝΕΤα κασκέτα: Ό,τι και να της καταλογίζουν, η κόρη του πρώην υφυπουργού της ΝΔ υποφέρεται στην εκπομπή, αρκεί να μη μιλάει και να μη φαίνεται.

20 Δεκεμβρίου. (Δε γράφουμε χρονιά γιατί δεν θα υπάρξει άλλη 20η Δεκεμβρίου, τουλάχιστον για την εκπομπή)
  • Της είπε ο Μαμαλάκης να φέρει από το φούρνο ψημένες φέτες ψωμί κι εκείνη ανοίγοντας το φούρνο ρώτησε έκπληκτη πώς να τα φέρει. Ο σεφ της απάντησε «Με τα χεράκια σου». Εκείνη κάτι προσπάθησε να κάνει και του ζήτησε ένα πιατάκι. Ο Μαμαλάκης νευρίασε και πήγε και πήρε τις φέτες μόνος του. Υπόθεση το πολύ πέντε δευτερολέπτων και η τύπισσα δεν εννοούσε να καταλάβει ότι έπρεπε να πιάσει 5-6 ψημένες φέτες ψωμί και να τις πάει στον Μαμαλάκη, όπως ακριβώς εκείνος της ζήτησε να κάνει. 
  • Αμέσως μετά ο Κατσαρός της έδειχνε βίντεο με το διαμέρισμα του τέως προπονητή της Μπαρτσελόνα. Εκείνη αναρωτήθηκε αν ο προπονητής αυτός έφυγε από την ενεργό δράση εξαιτίας του διαμερίσματος. Ευτυχώς κανείς δεν της απαντά.
Σίγουρα θα έγιναν κι άλλα, αλλά δεν άντεξα άλλο. Μια απορία μόνο. Ο Κωστάκης Καραμανλής δδεν είχε κάναν άλλο να βάλει υφυπουργό; ήταν ανάγκη να βάλει τον Σαλαγκούδη; Βεβαίως και ήταν ανάγκη, για να  μας τιμωρεί τόσα χρόνια μετά που τον βγάλαμε πρωθυπουργό; Πάντως εγώ δεν τον ψήφισα, τι φταίω;

Δεν υπάρχουν σχόλια: