24/12/12

Το 2012 ζει

Πιο σωστό βέβαια θα ήταν να λέμε "Μας τα ΠΗΡΑΝ άλλοι".
ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΜΟΥ ΨΥΓΕΙΟ

Κατά πάσα πιθανότητα το 2012 δεν θα παραιτηθεί τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου, γιατί τα μηνύματα είναι καλά. Ο Αντώνης Σαμαράς αναδείχτηκε ως το γερμανικό πρόσωπο της χρονιάς και η Σαλαγκούδη (που έχει έσοδα 1 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο) θα συνεχίσει την εκπομπή της μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα. Δεν θ’ απολυθεί η κοπέλα επειδή είναι άχρηστη. Βρέθηκε επιτέλους ομοιοκαταληξία για τη δύσκολη λέξη «τραγούδι». Όχι πια λουλούδι, ούτε μαθητούδι. «Είσαι νηστικό αρκούδι / βρες ένα καλό τραγούδι / κάτω από τη Σαλαγκούδη / να καεί το πελεκούδι».
Άλλο θετικό μήνυμα: όσο φτωχαίνει ο κόσμος, όσο ανεβαίνει η ανεργία, όσο αυξάνονται οι τιμές, όσο μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, όσο πληθαίνουν τα λουκέτα σε επιχειρήσεις, τόσο ανεβαίνει δημοσκοπικά η ΝΔ. Ο Σαμαράς λοιπόν κάνει ό,τι μπορεί ώστε να εξαθλιώσει κι άλλο τον κόσμο. Το πολιτικό του κόστος θα το πληρώσουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, διότι όπως λέει ο λαός. «Άλλος γαμάει, άλλος πληρώνει».
ΔΗΜΑΡ
Είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη να υπάρξει μέριμνα για την κάλυψη των αναγκών σε θέρμανση όλων των σχολείων και των ιδρυμάτων της χώρας. Η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει με έκτακτη οικονομική ενίσχυση τους δήμους που έχουν πρόβλημα να καλύψουν αυτές τις ανάγκες.
ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΠΟ
Λέμε κάτι με το οποίο κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει. Αν όμως η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει η ΔΗΜΑΡ δεν ικανοποιήσει αυτό το «αίτημα», τι θα κάνει το κόμμα του κ. Κουβέλη; Γιατί δεν μας λέει; Και γιατί το θυμήθηκε αυτό τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά και όχι πριν από 15 μέρες; 
ΠΡΟΣΦΟΡά 
Φέτος μπορούμε να σας πούμε τα περσινά κάλαντα σε χαμηλότερες τιμές από τα φετινά. Σας λέμε τα κάλαντα και των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων κι εσείς πληρώνετε μόνο για τα δύο.
ΑΘΛΗΤΙΚΑ 
Η τελευταία δημοσκόπηση βγάζει ντέρμπι ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ. Οι Έλληνες στα ντέρμπι είναι πάντα με το αουτσάιντερ.
ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
68 λουκέτα τη μέρα φέτος. Άντε και του χρόνου και του χρόνου
ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ 
Προφανώς έκανε πλάκα ο Χρυσαυγίτης που σχολίασε τους «άχρηστους» ομοϊδεάτες του που δεν κατάφεραν να κάνουν προκαλέσουν σοβαρές σωματικές βλάβες στον Στρατούλη. Δηλαδή τέτοια πλάκα με βουλευτή δίπλα του είναι λίγο από πολιτική άποψη; Δδεν είναι όλα λόγια της πλάκας κι ας είναι εκείνοι που τα λένε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: