16/11/12

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΥΡΙΕ ΔΟΣΗ


John Karamagalis
Δηλαδή τώρα που μπήκε η 16η Νοέμβρη και τα ταμειακά διαθέσιμα τελείωσαν, είμαστε πτωχευμένοι;
ΣΑΜΑΡΑΣ
Χρειαζόμαστε μία νέα αφετηρία, δηλαδή επιτέλους έναν τερματισμό.
ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ
Κάθε μέρα κερδίζουμε έδαφος, λεφτά δεν κερδίζουμε.
ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ...
…1,5 εκ. ανέργους. Θα το μεγαλώσουμε.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ
Το σχέδιο έκθεσης της τρόικας υπολογίζει ότι η διετής επιμήκυνση θα κοστίσει 32 δισ. ευρώ, προετοιμάζοντας έτσι νέα μέτρα
Το ’πε ο Φούχτελ…
«Τη δουλειά που κάνουν 1.000 υπάλληλοι της αυτοδιοίκησης στη Γερμανία, στην Ελλάδα την κάνουν 3.000.» Ωραία. Διώξε λοιπόν 2.000 Έλληνες υπαλλήλους και οι 1.000 που θα μείνουν θα κάνουν τη δουλειά που κάνουν ισάριθμοι Γερμανοί. Κάποιος να πει στον κ. Φούχτελ ότι υπάρχει το μέγεθος της αποδοτικότητας και στη δημόσια διοίκηση. Αν δεν αναδιοργανώσεις τις υπηρεσίες σου όσους υπαλλήλους και να διώξουν οι πρόθυμοι δήμαρχοι περιφερειάρχες και καθεστωτικά στελέχη του Φούχτελ, ακόμα και Γερμανούς υπαλλήλους να βάλεις  στην θέση Ελλήνων προκοπή δεν βλέπει κανείς λογικός άνθρωπος σ’ αυτή τη Γη.
ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Μέχρι και 0,3% της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων της επικράτειάς τους θα μπορούν να εισπράττουν ως έκτακτο τέλος οι υπερχρεωμένοι Δήμοι μετά από μια απλή δική τους απόφαση. Μέτρο απάνθρωπο για τη σημερινή κατάσταση των οικογενειών, ειδικά γνωρίζοντας ότι η υπερχρέωση των Δήμων είναι αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης τοπικών αρχόντων.
ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ;
Οι ιδιοκτήτες κυβερνήσεων πρέπει να αρχίσουν πάλι να διώχνουν προπονητές δηλαδή πρωθυπουργούς. Όχι ότι θα προλάβουν τίποτα, αργά ή γρήγορα θα πάρει στα χέρια του την κατάσταση ο φίλαθλος κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: