1/11/12

Η Ζωή εν Μπάφω

-Γεια σου, πώς τα περνάς;
-Από το κεφάλι της βελόνας.
ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤά
Τι ακριβώς μας προσφέρει η κυβερνητική σταθερότητα;
ΟΙ ΤΗΛΕ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ… 
..να έχει ο καθένας το δικό τους ταμείο.
ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ 
ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ…
…ο Παναγιώτατος της Χρυσής Αυγής και της όχι ουτοποιίας τα μαζεύει στη δήλωσή του για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη: «Δεν είπα να τον διώξουμε από την εθνική ομάδα τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Να τον βάψουμε άσπρο».
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΜΟΥ; 
Να έρθουν οι μαλάκες οι χρυσαυγίτες να μαζέψουν τις ελιές μου, γιατί μόνο αλλοδαπούς βρίσκω και δεν μου επιτρέπουν να τους προσλάβω.
ΤΑ PARAPOLITIKA.gr… 
…είναι το μόνο ενημερωτικό «συγκρότημα» που υποστηρίζει την εκδίωξη Αρβανίτη-Κατσίμη από το πρόγραμμα της ΝΕΤ. Οι ίδιοι μπορούν να μας πουν σε ποιανού τα γραφεία στεγάζονται; Ναι; Στου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός; Αλλά όπως δηλώνουν οι ίδιοι δεν είναι φερέφωνα του χοντρού που μόλις τα έσπασε με τον Αλαφούζο ήθελε ένα έντυπο; Επειδή είναι καλά παιδιά και αυτός φιλάνθρωπος τους στέγασε τσάμπα; Δεν μπάνε στο Διάολο!... Κάθε μαλάκας κάνει το μάγκα με τις πλάτες ενός λεφτά, αλλά δεν τα παίρνει;
Η ΕΡΤ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ… 
…επειδή η δημόσια γυναίκα δεν είναι σωστό να λέγεται κρατική ή κυβερνητική γυναίκα.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΡΗΜΑΔ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…
..αλλιώς θα μας γαμούσανε.
-Έτσι, ακόμα κι αυτό μας στερούν.
Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ… 
…ότι δεν πειράζει που περνάνε δυο τραίνα φαντάροι πάνω από την κόρη σου, αρκεί να μην της κοπεί το επίδομα γάμου. (Επίδομα γαμισιού δεν υπάρχει)
ΑΚΟΥΣΑΤΕ-ΑΚΟΥΣΑΤΕ… 
…αν δεν ψηφιστούν τα μέτρα θα καταρρεύσει η κυβέρνηση και το τραπεζικό σύστημα που αυτή προστατεύει. Θα μας διώξουν από τη δουλειά μας και θα μπουν λουκέτα σε επιχειρήσεις…. Μα γιατί γελάτε;
ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΩΣ... 
…ο Σαμαράς. Έπαψε να υπόσχεται πράγματα που δεν θα γίνουν, αλλά απειλεί με πράγματα που ήδη έχουν γίνει.
ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟ… 
…συνταξιούχος επειδή κάποιος γνωστός του τον ρώτησε «Πώς τα περνάς;» κι εκείνος με θράσος περισσό απάντησε, «Καλά…» και συνέχισε με χυδαιότητα «…πολύ καλά».
ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ… 
…για να έχω ή για να βρω δουλειά και λεφτά.
ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ… 
…για να μην έχουν και για να χάσουν τη δουλειά και τα λεφτά τους οι μετανάστες;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ…
…θα τα δώσει μετά σε μένα; Δεν ξέρω κανέναν εργοδότη που θα διώξει ξένο για να πάρει Έλληνα. Γιατί άραγε δεν δέρνουν οι χρυσαυγίτες εργοδότες; Δεν κοντάνε; Δέρνουν μόνο όσους υπολογίζουν πως καταφέρνουν; Σιγά το κατόρθωμα. Ποιος αισθάνεται περήφανος επειδή έσκισε χαρτοπετσέτες. Όταν μια μέρα όμως τους πλακώσουν στο ξύλο τίποτα Πακιστανοί πώς θα αισθάνονται;
ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ… 
…ότι οι αρχαίοι Λακεδαιμόνιοι τους οποίους θαυμάζουν, όπως έκανε και ο Χίτλερ, δεν έδιναν ποτέ μάχη με φανερά κατώτερούς τους, γιατί η νίκη δεν θα σήμαινε τίποτα σπουδαίο, πιθανή ήττα όμως θα ήταν ολέθρια για τη φήμη τους.
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… 
…και τους καράβλαχους σε στρατόπεδα εργασίας για να παράγει η χώρα μας φτηνά προϊόντα που θα συναγωνίζονται τα κινέζικα. Εντάξει, είναι απάνθρωπο, αλλά για την Ελλάδα, ρε γαμώ το δικό σου κέρατο το τράγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: