12/11/12

ΠΡΟ-ΠΟ ΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΕΠΕΣΕ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Εγκαθίστανται καυστήρες καλοριφέρ που καίνε οικιακά σκουπίδια, τα οποία είναι ό,τι πρέπει και για τζάκια ή σόμπες.
ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!...
Βάλανε τον Χρυσοχοΐδη να κάτσει διαβάσει 700 τις σελίδες πριν ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο και μετά δε δίνουνε τη δόση.
ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ…
…δεν θα σταματήσουν να μας απειλούν με χρεοκοπία. Για να μην πείτε αύριο ότι τους ξαναψηφίσατε επειδή δεν ξέρατε τις φάτσες τους. 
ΤΙ ΠΙΝΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;
Είπε: Ώρα για σκληρή και ανυποχώρητη διαπραγμάτευση. Κάποιος να του θυμίζει ότι τα μέτρα πάρθηκαν.
Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΖΗΛΟΤΥΠΙΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ..
 …για την αποχώρηση Ανδρουλάκη από το ΠΑΣΟΚ. «Ο Μίμης Ανδρουλάκης στα δύσκολα κάνει πηδηματάκια και φεύγει».
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
«Θα βγούμε από την κρίση πιο δυνατοί». Δεν θα βγούμε όμως ΟΛΟΙ ζωντανοί από την κρίση.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ
Όσο λιγότερο μιλάς τόσο λιγότερες μαλακίες λες.
ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
Όσο λιγότερα μέτρα παίρνεις τόσο λιγότερες μαλακίες κάνεις.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ…
…την τρελή πρώτη νύχτα του γάμου μας, όταν η ανεργία πέσει κάτω από 10%, όσο ήταν όταν σε παντρεύτηκα ο μαλάκας.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ
Ναι στη Μνα των αρχαίων και στο Φοίνικα του Καποδίστρια. Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή συναλλαγές με Μνα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο με Φοίνικα. Τις Κυριακές κλεισμένοι σπίτι, γιατί ένα ρεπό έχουμε.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
Μου χρωστάς 100 €, σου δίνω άλλα 10, μόλις τα πάρεις μου δίνεις 12 και μου χρωστάς 110. Παράλληλα σε διατάσσω να δουλεύεις και Σάββατο με τα ίδια λεφτά, σου απαγορεύω να παραγγέλνεις τζατζίκι για οικονομία και ζητάω από το αφεντικό σου να μειώσει το μισθό σου ώστε να μπορείς να με ξεπληρώσεις κανονικά. Μετά μου ζητάς 20 €, μόλις τα πάρεις μου επιστρέφεις 26, μου χρωστάς 130…..
ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤά
Δηλαδή αν οι υπάλληλοι της Βουλής στερηθούν των προνομίων και υποστούν μεγάλη μείωση στο μισθό τότε θα αυξηθούν οι μισθοί των άλλων υπαλλήλων; (Θα ικανοποιηθεί η ζήλια τους)
ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ…
…και είδα απ’ το ματάκι πως ήταν ο διανυκτερεύων νεκροθάφτης της γειτονιάς με τη μεζούρα στο χέρι. Πάγωσε το αίμα του. «θα μου πάρεις τα μέτρα;» Η απάντησή του ευτυχώς με ηρέμησε με μία υπόσχεση θανατερή: «Ναι, αλλά θα είναι τα τελευταία». Μόλις τελείωσε τον αποχαιρέτησα με το «Τα λέμε πάλι σε κάνα τρίμηνο».
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ….
…προς τους Ευρωπαίους, τους ζητά να κάνουν κι οι Ευρωπαίοι το δικό τους χρέος κι εμείς εν τω μεταξύ την έχουμε κάνει λαχείο με το δικό μας χρέος.
Kostas Katsandredakis
Συνελήφθη δημοσιογράφος για κατοχή μικροποσότητας αλήθειας. Έπειτα όμως αφέθηκε ελεύθερος καθώς απεδείχθη ότι ήταν για προσωπική του χρήση
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ…
…τη λίστα Λαγκάρντ με πιθανούς φοροφυγάδες, να δούμε αν θα καταφέρουν να εμφανίσουν στην Τρόικα τη λίστα με πιθανούς απολυμένους υπαλλήλους του Δημοσίου.
ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΠΟΡΕΙ
Δηλαδή δεν θα γίνουνε επενδύσεις στην Ελλάδα επειδή ο Τσίπρας είπε σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα ότι δεν θα γίνουν;
ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ…
…για αντιποίηση αρχής. Ο εισαγγελέας εξηγείται: «Ο Στουρνάρας βασανίζει εκατομμύρια Έλληνες χωρίς να είναι αστυνομική αρχή». Ο Στουρνάρας απέδειξε ότι δεν είναι ούτε οικονομική αρχή, αφού είναι τόσο ανοικονόμητος.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΗΜΟΝΙΟ 3 ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ…
…με το πιστόλι στο γκώλο μας.
ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ ΤΟ «ΝΑΙ» ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ…
…δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο το «Ναι» στο Μνημονίο 3. Τώρα δεν θα ψηφίσει με το πιστόλι στον κρόταφο. Δεν εννοούμε ότι θα ψηφίσει με το πιστόλι κάπου αλλού, λέμε ότι θα ψηφίσει «Ναι» μόνο με τη σκανδάλη στον κρόταφο και το δάχτυλο στον….
ΑΕΙ/ΦΟΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Να εισπράττουν ιδιώτες τους φόρους απαιτεί η τρόικα. Γιατί παρακαλώ; Μέχρι σήμερα ιδιώτες δεν προσπαθούσαν να τους εισπράξουν;
ΚΑΤΑΡΑ
Να μας πηγαίνουν όλα δεξιά και να έχουμε αριστερά μας τον Νταλάρα. Φρίκη.
ΚΥΒΕΛΗΣ ΣΤΗ REAL NEWS
«Δεν εκχωρούμε τη δυνατότητά μας να διαφωνούμε», λέει ο Κουβέλης, αλλά και να διαφωνεί ψηφίζει υπέρ του προϋπολογισμού. Δεν συμφώνησε στη λήψη μέτρων, αλλά συμφωνεί στην εφαρμογή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: