15/11/12

Χρυσή Απογευματινή

Ο Σαμαράς καταργεί το νόμο που δίνει ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν εδώ μένουν τουλάχιστον πέντε χρόνια εδώ ή έχουν τελειώσει έξι χρονιές σε ελληνικό σχολείο. Αυτό το κάνει για να κάνει κακό στη Χρυσή Αυγή. Οι χρυσαυγίτες θα πουν στον κόσμο τους ότι η κυβέρνηση ακολουθεί τη δική τους πολιτική για στέρηση δικαιωμάτων και εκδίωξη των μεταναστών από τη χώρα μας. Ο κόσμος τους όμως θα τους απαντήσει ότι καλά κουμάσια είναι και οι χρυσαυγίτες που υποστηρίζουν κάτι που υλοποιεί αυτή η άχρηστη κυβέρνηση.

Σίγουρα οι χρυσαυγίτες απευθύνονται σε έξυπνους ανθρώπους. Τους λένε πολύ απλά για παράδειγμα:

Να μην ψωνίζουν οι Έλληνες από υπαίθριους πάγκους μεταναστών φτηνά, αλλά ν’ αγοράζουν το ίδιο εμπόρευμα σε τριπλάσια τιμή από μαγαζάτορα που το προμηθεύτηκε εκείνος από τον επίσης Έλληνα χονδρέμπορο που προμηθεύει και στους αλλοδαπούς.

Να μην παίρνουν στη δουλειά τους αλλοδαπό, αλλά Έλληνα που για να συμφέρει πρέπει να τον έχουν κι αυτόν ανασφάλιστο με μεροκάματο πείνας, όπως 20 € για 12 ώρες δουλειά. Αυτό τιμά το περήφανο ελληνικό έθνος.

Στις παρελάσεις να κρατάνε τη σημαία όχι αριστούχοι μετανάστες αλλά στούρνοι Έλληνες μαθητές αντί να κρύβονται στις πίσω σειρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: