3/11/12

Τελευταίο Σαββατοκύριακο με αρτιμελή ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ-Κυβέρνηση

ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!...
Σήμερα μιλάμε για τον ΣΥΡΙΖΑ αν είναι έτοιμος ή όχι να κυβερνήσει. Δεν είναι και τόσο κακό για το κόμμα αυτό. Σκεφτείτε πόσο αστείο θα φαινόταν να έλεγε ο Βενιζέλος ότι ΠΑΣΟΚ είναι ή δεν είναι έτοιμο να κυβερνήσει.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ….
…αν ο Λαφαζάνης δεν αισθάνεται έτοιμος να κυβερνήσει; Αρκεί να μην κυβερνάνε οι επικίνδυνοι οι σημερινοί που είναι και χθεσινοί και να μην είναι και αυριανοί θέλουμε. Αυτοί δηλαδή που παριστάνουν την κυβέρνηση για τι αισθάνονταν έτοιμοι; Μήπως πρέπει να αισθάνονται έτοιμοι να φύγουν;
Από την Pulse RC
ΜΕΡΚΕΛ
«Δεν υπάρχει ανεξαρτησία με τεράστια χρέη». Γι’ αυτό φροντίζει δόση-δόση να γίνεται τεραστιότερο το χρέος μας.
ΕΠΕΙΔΗ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ…
…στο κελί του επέστρεψε ο περιβόητος δραπέτης μακελάρης της "Χρυσής Νύχτας" Μιχάλης Μακρυγιάννης, για να ξεκουραστεί μέχρι να επαναδραπετεύσει.
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ
Γιατί ο νόμος που κίνησε την αυτόφωρη διαδικασία για τον εκδότη Βαξεβάνη δεν εφαρμόστηκε για τον εκδότη Ψυχάρη; Πρόσφατα «Τα Νέα» δημοσίευσαν λίστα με τα ονόματα των καλλιτεχνών και των ποσών που δήλωσαν στην εφορία, αλλά εισαγγελείς δεν άκουσαν, δεν είδαν, δε μίλησαν.
ΠΛΑΚΑ Μ’ ΚΑΝ’Σ;
Τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί δεν είναι στη ρύθμιση για το πετρέλαιο θέρμανσης

ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤά
Τώρα έχουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, εθνικής τραγωδίας ή κυβέρνηση εθνικής κωμωδίας;
Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ…
…δεν είναι δοσίλογος όπως γράφουν κάποιοι. Δεν τα παίρνει με δόσεις γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στο χρόνο. Τα παίρνει μετρητοίς με τα μέτρα, δηλαδή που παίρνει. Δωσίλογος βγαίνει από το «δώσε λόγο στο τέλος της θητείας σου». Ναι, ξεκίνησε από το «δώσε κι εμένα μπάρμπα». .
ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΞΑΝΑΡΩΤά
Δηλαδή(ς) ο Βενιζέλος σε τι διαφωνούσε με τα μέτρα τόσες μέρες;
ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΠΕΝΥ-ΒΓΑΙΝΕΙ
Αν υπερψηφίσει τα μέτρα διαλύεται το κόμμα του. Αν τα καταψηφίσει όμως θα πέσει η κυβέρνηση και θα έχουμε εκλογές όπου θα καταποντιστεί και μετά θα είναι ένας βουλευτάκος μικρού κόμματος που ίσα-ίσα κατάφερε να μπει στη Βουλή αν βέβαια τα καταφέρει. Ρε πού φτάσαμε!...
Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΑΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ…
…θα εξαφανίσει εκλογικά το κόμμα του. Αν τα καταψηφίσει πάλι το κόμμα του θα πιάσει πάτο και θα εξαφανιστεί. Το θέμα είναι πώς θέλεις να φύγεις από το προσκήνιο. Σαν κύριος ή σαν κυρία.
ΕΝΤΑΞΕΙ…
…για την αρχική κρίση χρέους της Ελλάδας φταίει το παρελθόν. Γιατί όμως να είμαι με το παρόν που χειροτερεύει τα πράγματα και να μην είμαι με το μέλλον; Γιατί μια ζωή πρέπει να ανέχομαι τύπους σαν τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο; Για Κουβέλη δε μιλάμε γιατί φρόντισε να περάσει από τώρα στο χθες.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΑΚΟΥΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 
Ρε αδερφέ, Σαμαρά, τα μέτρα αυτά είναι σίγουρα τα τελευταία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: