26/11/12

Η γριά δόση έχει το ζουμί

Συνεχείς εκκλήσεις και υποσχέσεις Σαμαρά σε Ευρωπαίους ηγέτες προκειμένου να πάρουμε τη δόση. Υποσχέθηκε μέχρι και την ιδιωτικοποίηση της Μακρυπούλια που περιμένει πια ξένους επενδυτές.
ΡΩΤΑ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ 
Αν ο Σαμαράς δεν εξασφαλίσει τη δόση τι πολιτικό κόστος θα πληρώσει; Ποιοι δεν θα τον ψηφίσουν; Μόνο οι τράπεζες θα χάσουν χρήματα με αυτή την εξέλιξη.
ΣΑΜΑΡΑΣ 
Και τι έγινε που δεν υπάρχει δόση; Ούτε Άι Βασίλης υπάρχει.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ 
Δε μπορεί να φταίει μόνο η διαιτησία για την ήττα μιας ομάδας όπως ο ΠΑΟ. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα που παίζει με μικρή ό,τι και να κάνουν οι διαιτητές θα νικήσεις. Μόνο όταν παίζουν ισοδύναμες ομάδες μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα η διαιτησία. Εκτός φυσικά από την περίπτωση Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια που ωφελείται χωρίς λόγο η μεγάλη ομάδα.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ 
Η Αλέκα Παπαρήγα ρίχνει νερό στο κρασί της. Δηλώνει ότι δεν θα υποστηρίξει αριστερή κυβέρνηση, αποδέχεται πια δηλαδή πως υπάρχουν αριστεροί στην Ελλάδα.
ΣΕΞ 
Με το ακούστηκε ότι η μαρτυρική μεγαλόνησος Κύπρος θα φάει μνημόνιο κατακέφαλα, όλο και περισσότερες νέες κοπέλες της χώρας σκέπτονται να μετακομίσουν στην Ελλάδα παριστάνοντας τις τραγουδίστριες.
ΓΛΩΣΣΑ
Το Χριστούγεννο κι οι Πρωτοχρονιές. Έφτασε η ώρα μηδέν για τις κλασικές γιορτές. Γιατί χρησιμοποιούμε πληθυντικό για τη γέννηση του Χριστού; Ένας γεννιέται. Γιατί χρησιμοποιούμε ενικό αριθμό για την πρωτοχρονιά; Άλλη η πρωτοχρονιά των Χριστιανών, άλλη των Ισραηλιτών, άλλη των Αράβων, των Κινέζων και βάλε. Δεν εορτάζονται πολλά Χριστούγεννα και δεν εορτάζεται μόνο μία Πρωτοχρονιά.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΣΑ 
Τίνος είναι ρε Αντώνη τα λεφτά; / Τίνος είναι ρε Αντώνη τα λεφτά; / Το ’να μου φωνάζει νιξ, / τ’ άλλο μου φωνάζει νο / Τίνος είναι ρε Αντώνη το ρευστό;

Το ’να είναι τόκοι του Γερμαναρά / τ’ άλλο είναι από Ελβετία μεριά
και το χρέος είναι το δικό μας το μακρύτερό μας γαμώ το Βασιλιά. (Για να μην ξεχνιόμαστε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: