20/11/12

Δόση με δόσεις

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ (Δ)ΕΝΔΙΑ… 
…να πατάξει μόνο τους οπλισμένους αλλοδαπούς και τους αριστερούς. Κάνουν εκπτώσεις, φαίνεται. Ξέχασαν τους Έλληνες κλεπταποδόχους, τους έμπορους ναρκωτικών, όπλων και ιδεών. Και πολλούς άλλους, όπως τους βιαστές παιδιών, γυναικών και ιδεών.

ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ… 
…πώς θα σας φαινόταν αν σας καθάριζαν και μετά να μίλαγαν για ανύπαρκτους νεκρούς; Μην το δένετε κόμπο ότι δεν θα συμβεί, τουλάχιστον το πρώτο. Ο (και) λεβέντης χουντικός θα έβγαινε να πει ότι στο Πολυτεχνείο υπήρξαν νεκροί και καλά να πάθουν. Οι χρυσαυγίτες μάλλον πλανήθηκαν από τις σειρήνες του κοινοβουλευτισμού και δεν τολμάνε να πουν την (δικιά τους) αλήθεια.
ΤΟ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ… 
…κάνει πλάκα. Φέτος, λέει έχουμε 20% λιγότερα λουκέτα σε επιχειρήσεις απ’ όσο είχαμε πέρσι. Γιατί άραγε, ρε αδέρφια, δε λέτε ότι φέτος έχουμε το 80% των λουκέτων που είχαμε πέρσι; Γιατί δεν λέτε ότι δυστυχώς τα λουκέτα δεν σταμάτησαν;
ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
Στο πλαίσιο των περικοπών σπαταλών και εξαιτίας στέρησης αρμοδιοτήτων από την Τρόικα το υπουργείο Οικονομικών κάποιων υποβαθμίζεται σε γραμματεία του υπουργείου Εξωτερικών.
ΑΚΟΥΣΑ
Ότι εντελώς συμπτωματικά ό,τι απαιτεί η Τρόικα το έχει προτείνει και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος.
ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΠΟΡΕΙ
Πώς γίνεται να έρχεται η δόση σε δόσεις;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: