14/11/12

Τα κονομήσαμε. Λεφτά δεν έχουμε

Μετά τη σύνοδο του Γιούρογκρουπ οι Ευρωπαίοι αντί για λεφτά μας έστειλαν τον Σαμαρά. Τι να τον κάνουμε, ρε αδέρφια, αφού δε μπορεί πλέον ούτε καν να πάρει νέα μέτρα, γιατί αυτό θα γίνεται πλέον αυτόματα χωρίς τη μεσολάβηση των δωσίλογων.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗ ΝΤΟΡΑ 
Όλοι οι τροϊκομματικοί βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ συμπεριλαμβανομένων και των αρχηγών τους δήλωσαν ότι δεν θα ψηφίσουν άλλα μνημόνια, αφού το τρίτο και φαρμακερό που ψήφισαν ήταν το τελευταίο.
ΣΑΜΑΡΑΣ 
Δεν θα επιτρέψουμε στον Τσίπρα να χρεοκοπήσει η χώρα, να κάνει δηλαδή κάτι που μπορούμε και προλαβαίνουμε να κάνουμε άνετα εμείς.
ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ… 
…είναι έτοιμοι να εκπληρώσουν κι αυτοί τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Ελλάδα, καθυστερούν λίγο μέχρι να βρουν τα κατάλληλα προφυλακτικά.
OSCAR AMERINGE 
Πολιτική είναι η τέχνη να αποσπάς ψήφους από τους φτωχούς και χρήματα για την καμπάνια από τους πλούσιους, υποσχόμενος να προστατεύσεις τους μεν από τους δε.
KAI H MENEΓΑΚΗ ΕΡΩΤά
Γιατί το πρόβλημα δανεισμού το έχουμε εμείς που πήραμε λεφτά και φάγαμε λεφτά άλλων και όχι οι δανειστές που έδωσαν τα δικά τους λεφτά και δε βλέπουν πώς θα τα πάρουν πίσω;

Δεν υπάρχουν σχόλια: