5/11/12

10 δρακόντεια μέτρα για την ομαλή υπερψήφιση του πακέτου

1. Αν πριν την ψηφοφορία των μέτρων μαζευτεί πολύς κόσμος στο Σύνταγμα ο αγώνας θα μεταφερθεί και θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

2. Οι βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης θα μπουν ταυτόχρονα στην αίθουσα κρατώντας ο καθένας τους από το χέρι ένα παιδάκι.

3. Ο Σαμαράς ανακοίνωσε πριμ 414 ευρώ που θα μοιραστούν στους βουλευτές της ΝΔ σε περίπτωση που θα υπερψηφιστούν τα μέτρα.

4. Ο Βενιζέλος απειλεί με διακοπή συμβολαίου όσους βουλευτές του σημειώσουν χαμηλή απόδοση στη μάχη ή καταψηφίσουν τα μέτρα με τη γνωστή μέθοδο του αυτογκόλ.

5. Ο Κουβέλης αρνήθηκε και την τελευταία προσφορά Σαμαρά για να ψηφίσει υπέρ του πακέτου: αύξηση της αποζημίωσης των βουλευτών του κατά 9 ευρώ.

6. Με τροπολογία η γενιά των 600 ευρώ θα γίνει γενιά των τριών πακέτων.

7. Μετά την υπερψήφιση των μέτρων οι πανηγυρισμοί θα γίνουν για προστασία μέσα στο πακέτο.

8. Συνελήφθη αργά τη νύχτα βουλευτής της ΝΔ με μικροποσότητα αρνητικής ψήφου στην τσέπη του. «Είναι για προσωπική χρήση», είπε στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί και τον πλάκωσαν στο ξύλο.

9. Η Μέρκελ απειλεί: «Αν οι Έλληνες δεν ψηφίσουν με ευρεία πλειοψηφία τα μέτρα, η δόση θα τους δοθεί σε μεθαδόνη αξίας 31,5 δισ. €».

10. Όσοι βουλευτές καταψηφίσουν χωρίς λόγο τα μέτρα θα συλληφθούν για σύσταση ως ύποπτοι συμμετοχής τους σε λίστα Λαγκάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: