6/10/12

Welcome, στρατηγέ Μέρκελ. Ιδού ο καρπός σας

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ…
…και πέρασε από το μυαλό σου ότι μπορεί πράγματι κάποιοι ομογενείς ή μη να μάζεψαν 600 δισ. $ για να τα επενδύσουν στην Ελλάδα; Ξέρεις πότε σε κατάλαβα; Όταν από την τσατίλα σου τους έκανες μήνυση.
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ κ.ΣΑΜΑΡΑ
Είμαστε σίγουροι ότι την Τρίτη ο ελληνικός λαός επιφυλάσσει για την κ. Μέρκελ την υποδοχή που της αρμόζει. ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ.
ΑΠΟΡΙΑ
Αν η Μέρκελ κατέβαινε υποψήφια στην Ελλάδα τι θα έπαιρνε;
(Μπορείτε ν’ απαντάτε στα σχόλια)
ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ
Αν ο Τζανής δεν έκλεψε δημόσιο χρήμα ποιος είναι ηθικός αυτουργός της αυτοκτονίας του; Δεν είναι ο αιώνιος μαλάκας κυβερνήτης που για κάποιους «άγνωστους» λόγους εμποδίζει τη δικαιοσύνη και αβαντάρει τη φήμη;
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Μπένυ, όταν στέλνεις συλλυπητήρια μην τα λες θερμά. Είναι χοντρό, είναι σα να λες ότι χαίρεσαι με το θάνατο π.χ. του Τζανή. Στο δημόσιο σχολείο που πηγαίναμε μάθαμε ότι ο χαιρετισμός είναι εγκάρδιος, τα συγχαρητήρια θερμά και τα συλλυπητήρια (πρέπει να) είναι ειλικρινή. Όταν δεν είναι ειλικρινή τότε πράγματι είναι θερμά. Ειλικρινές σε αυτή την περίπτωση θα ήταν να ευχαριστήσουμε τον μακαρίτη που μας έκανε τη χάρη και πέθανε.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
-Λεφτά δεν έχουμε, έχουμε όμως προγόνους.
-Είδαν τι τους περίμενε, γι’ αυτό πέθαναν.
ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΡΙΣΗΣ
«Καλώς ήρθες, για σένα μιλάγαμε. Θα ζήσεις πολλούς μήνες.»
ΣΗΚΩ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ…
…πώς κονόμησε ο Τζανής.
(Αν περιμέναμε από το ΣΔΟΕ…)
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2029
«Αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία».
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ….
…η κυβέρνηση κατάφερε μείωση της λαθρεμπορίας του πετρελαίου, αφού εξίσωσε προς τα πάνω την τιμή θέρμανσης και κίνησης. Ο κόσμος δεν αγοράζει πετρέλαιο θέρμανσης,  προτιμά να κινείται με επί τόπου τροχαδάκι για να ζεσταθεί. Η μικρή μείωση της κατανάλωσης αυξάνει το λαθρεμπόριο, όταν η κατανάλωση όμως πέσει στα τάρταρα ο λαθρέμπορος προτιμά να πουλά φτηνά τσιγάρα στη γωνία.
ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΕΥΡΩ
Βέβαιος ότι στο τέλος θα χρειαστεί ένα εναλλακτικό σχέδιο για ελεγχόμενη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, εμφανίζεται ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας, Μάρκους Σέντερ.
ΠΑΛΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ(Ε) ΔΡΑΧΜΟΒΟΡΟΙ
Ευτυχώς τώρα είμαστε ΕΥΡΩστοι.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΛΕΜΕ ΠΙΑ «ΛΙΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»;
Γιατί τη λέμε «Λίστα Λαγκάρντ»; Επειδή από εκείνη την πήραμε. Ωραία. Αυτή περί ης το λόγος είναι μία λίστα που πήραμε από τον Βενιζέλο. Δεν είμαστε σίγουροι όμως ότι είναι ίδια με την αρχική. Πώς ξέρουμε ότι δεν αφαιρέθηκε ονόματα καταθετών; Λίστα Λαγκάρντ για μας θα είναι εκείνη που θα μας (ξανα)στείλει αν φυσικά κάνουμε τον κόπο να τη ζητήσουμε. Αφού για την ώρα έχουμε ένα φλασάκι με μια λίστα που μας έδωσε ο Βενιζέλος, έχουμε τη «Λίστα Βενιζέλου».
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΙΣΤΑ
ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΙΧΟΥΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΟΥ
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: