18/10/12

Μέτρα με να σε μετρώ ν' ανεβούμε στο σταυρό

ΕΞΩ ΝΤΟΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΙ
Από τους περίπου 1.200.000 ανέργους που έχουμε στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ, επίδομα ανεργίας παίρνουν μόνο... 185.870 άτομα!
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΩΝΙΑ…
…διαψεύδουν κατηγορηματικά τη φήμη ότι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεών τους με τους Τροϊκανούς σκίστηκε κάνα καλσόν.
ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΤΑ 11,5 – 13,5 - 17,5 δισ…
…γιατί να μην τα κρατήσουμε να ζήσουμε μ’ αυτά; Μόνο οι τραπεζίτες θα κλάψουν λίγο. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τα 31,5 δις για να δώσουμε τα 25 στις τράπεζες και να μας μείνουν τα 5,5. Καλύτερα να μας μείνουν τα 11,5 δισ. ή τα 13,5, όσα τέλος πάντων μαζέψαμε με την καθοδήγηση του Τόμσεν, τον οποίο και θα ευχαριστήσουμε στο αεροδρόμιο. Ναι, θα πάρουμε μέτρα όχι όμως για να δίνουμε τα λεφτά σε άλλους, αλλά για να τα μοιραζόμαστε μεταξύ μας.
ΓΑΪΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…
…..θα τα πουλήσουμε σε Αμερικάνους. Θα στέλνουμε κάθε τόσο καραβιές παιδιών στο πλαίσιο (και όχι στα πλαίσια) του προγράμματος με κωδικό: «Φρειδερίκη 2».
ΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΔΕΡΦΙΑ
Όλα θέλουν υπομονή. Όλα; Όλα εκτός από τα λεφτά. Δεν πρέπει να τα περιμένεις υπομονετικά, πρέπει να τα κυνηγάς άγρια. Αν τα δείρεις κιόλας θα καταλάβουν ότι τα έχεις και είναι δικά σου και ό,τι θέλεις τα κάνεις. Σιγά μην τα ρωτήσεις!... Μη δίνεις θάρρος στα χρήματα θα σ’ ανέβουν στο κρεβάτι κάτω από το στρώμα. Ναι, δώσε τους θάρρος και αν δεν έχουν έρθει δεν θα έρθουν. Αν έχουν έρθει θα φύγουν.
ΜΟΔΑ
Δε μπορεί, ένα σακάκι έχει, το βάφει και το φοράει.
ΠΑΛΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ….
,,,και η πολιτική πουτανιά διέφεραν στον άνθρωπο. Σήμερα διαφέρουν στα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: