17/10/12

Οι δημοσιογράφοι απεργούν, τα άσχημα νέα όχι

Η ΜΕΡΚΕΛ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ… 
…τη μέρα της γενικής απεργίας, για sold out, γιατί στην προηγούμενη επίσκεψή της δεν μάζεψε πολύ κόσμο.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΤΡΟΪΚΑ ΛΥΓΙΣΕ… 
…και θα μας κόψουν το μισθό μόνο 30%, αν δουλεύουμε κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι Σάββατο και όχι σαν τους τραγουδιστές μόνο Σάββατο. Γεια σου Σαμαρά ήρωα. (Δε λέω για τον ποδοσφαιριστή. Αυτός δεν έπαιξε καλά χθες. Τουλάχιστον αυτός που θα δείτε στο βίντεο δεν ξέρει μπάλα)

Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ… 
…προεδρικές φιλοδοξίες σύμφωνα με δήλωσή της στο τηλεοπτικό δίκτυο LCI. Κι αν είχε δηλαδή; Πώς είναι ένας διευθυντής του ΔΝΤ να ζητά και ψήφο από πάνω; Ο προκάτοχός της ο Στρος Καν, όχι υποψηφιότητα δεν κατάφερε να θέσει, αλλά ούτε γυναίκα δεν έχει πια. Κωλοθέση, ρε παιδί μου! Αλλά αν μ’ έβαζαν θα πήγαινα.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΟ ΔΝΤ… 
…κονταροχτυπιούνται ο διεθνής GAP, και ο Ελληνάρας Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ
Ξυπνήσαμε με τη χθεσινοβραδυνή εκτός έδρας νίκη της εθνικής μας και διαπιστώσαμε ότι απεργούν οι δημοσιογράφοι. Έτσι γλυτώσαμε από τα παρακάτω.
ΤΟΜΣΕΝ 
Εντάξει, έκαναν το κομμάτι τους οι τρεις φύλαρχοι των ιθαγενών, είπαν ότι διαφωνούν με τις απαιτήσεις μου, τώρα θα κάνω πως υποχωρώ, θα πάρω πίσω την καμινάδα και θα δεχτούν να τους πιω το αίμα με το μπουρί της σόμπας.
ΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ 
«H Tρόικα λύγισε, η κυβέρνηση γλύτωσε την πολιτική κρίση». Θαυμάστε τους. Μεταξύ πολλών άλλων: Μειώσεις μισθών ως και 30% - Όλο και περισσότεροι Έλληνες από πλήρη στη μερική απασχόληση. Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης διαβίβασε στη Βουλή στοιχεία που δείχνουν την αύξηση των ελαστικών μορφών εργασίας, αλλά και τη μείωση των μισθών την τελευταία διετία στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: