5/10/12

ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ

Δεν προλάβαμε να γράψουμε ότι θα βρεθεί πάλι Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ και ήδη ο "αντιμνημονιακός" Τράγκας σήμερα το πρωί στις 8.20 από τον Real fm άρχισε να διαμοιράζει τον "κίνδυνο" στους αφελείς πετώντας στον αέρα ότι η ένταση μεταξύ Τουρκίας και Συρίας αν εμπλέξει κι εμάς θα διαμελιστεί η χώρα μας. Κατέβασε το 1974 στο μικρόφωνο και "...τι Ευρώπη..." έλεγε χαρακτηριστικά τελειώνοντας το "θέμα" στην πρώτη δόση του. Μετά άκουσον-άκουσον συνέδεσε τον υποτιθέμενο κίνδυνο διαμελισμού της χώρας με την εισβολή των απλήρωτων εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά λες και η μαλακία αυτών που φυλάνε τα υπουργεία βολεύει τους Τούρκους γιατί στα υπουργεία θα εισβάλουν πρώτα κι ας μη βρίσκονται στα σύνορα. Μετά ξεκίνησε ότι βρισκόμαστε σε προεμφυλιακό κλίμα, αργότερα "...πρέπει να αυξάνεις τον πατριωτισμό σου και να μειώσεις τον κομματισμό σου", έλεοοοοοοος! Κάθε τόσο, όπως στις 9:20 π.μ. άρχισε πάλι στα ξαφνικά να μιλάει για τους απλήρωτους εισβολείς των ναυπηγείων στο ΥΠΕΘΑ και "συμπτωματικά¨αμέσως μετά πέταγε "... όταν έρθει ο εναέριος εισβολέας.... ευτυχώς τα στρατόπεδα στα Δωδεκάνησα δεν τα ξηλώσαμε...." Αργότερα ήρθε άλλο εγκεφαλικό, "...ο Ελληνισμός θα εμπλακεί σε μεγάλες περιπέτειες, να είμαστε ψύχραιμοι γιατί βλέπω τη χώρα μας να εμπλέκεται σε θέατρο επιχειρήσεων..." Πάει για κωμωδία. Δεν άκουσα άλλο γιατί χώθηκα στο πατάρι να βρω τη σημαία που ήθελα να υψώσω στον εθνικό ιστό του μπαλκονιού, αφού κατεβάσω από κει το βρεγμένο σώβρακο. Περιμένουμε πιο σοβαρή προπαγάνδα από άλλους πιο άξιους εντεταλμένους. Θ΄αρχίσω να πιστεύω ότι ο Τράγκας κονόμησε κρατική διαφήμιση σε καμιά εφημερίδα του.

Αφού ύψωσα τη σημαία γύρισα στο ραδιόφωνο στις 9:50 και άκουσα πάλι τον Ατράγκα στον Real fm να μιλάει πάλι για την εισβολή στο ΥΠΕΘΑ και αμέσως μετά να τα "ρίχνει" στην Τρόικα με στυλ: "Μας αγαπάνε όπως αγαπούσαν τις χώρες στις οποίες έφεραν αφού έφυγαν εμφυλίους πραξικοπήματα..."

Η ΦΟΒΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: