2/10/12

ΜΕΤΡΟΪΚΑ

Ακόμα δεν είδατε τίποτα. Πού να μάθετε τι τσιγκούνα είναι η γυναίκα του Τόμσεν!..

Το παζάρι αγριεύει. Ο Τόμσεν είναι αναγκασμένος να ζητά όλο και πιο παράλογα μέτρα ώστε ο Σαμαράς αργότερα να μπορέσει να παρουσιάσει τα τρέχοντα ως εναλλακτικά και να το παίξει και ήρωας που αντιστάθηκε.

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΪΚΑΣ;
Το μόνο που μάθαμε είναι ότι ζητά την επιβολή τους επειγόντως από τον άντρα της η γυναίκα του Τόμσεν.
ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
Χειροπιαστά μέτρα, όχι μόνο μείωσης εξόδων αλλά και αύξησης εσόδων.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Μαθητές και φοιτητές για να παρακολουθήσουν μάθημα είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν το συμβολικό ποσό του μισού ευρώ. Αν δεν παρακολουθήσουν το μάθημα υποχρεούνται να καταβάλουν συμβολικό πρόστιμο ενός ευρώ.
ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
Δεν θα πληρώνονται, ούτε θ’ απολύονται, αντιθέτως θα εργάζονται και θα καταβάλλουν στην υπηρεσία τους το 30% του μισθού τους αν θέλουν να λαμβάνουν κάποτε, στα 67 τους το 40% της σύνταξης που ήταν να πάρουν.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ-ΔΙΑ
Απολύονται όλοι όσοι υπηρετούν στις δυνάμεις ασφαλείας. Τις θέσεις τους καταλαμβάνουν εθελοντικά μέλη της Χρυσής Αυγής με συμβολικό εισιτήριο 10 ευρώ για κάθε μέρα που επιθυμούν να κάνουν αντιποίηση αρχής. Η τιμή για τον μήνα είναι 150 ευρώ και για ολόκληρο έτος μόνο 500 ευρώ. Θα υπάρχουν και μειώσεις ως πριμ π.χ. 2 ευρώ για άνοιγμα κεφαλιού διαδηλωτή κ.λπ. Σε περίπτωση που ένας Χρυσαυγίτης φέρει και τη γυναίκα του να παριστάνει τη μπατσίνα ή την πυροσβεστίνα, η έκπτωση για τη συμμετοχή θα είναι 50%.
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 
Υποχρεούνται να καταβάλουν το κράτος το 10% της περιουσίας τους κάθε χρόνο. Οι υπουργοί θα καταβάλλουν το 3% της περιουσίας τους, αλλά κάθε μήνα, επειδή πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του ανασχηματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: