5/10/12

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ


Οι φερόμενοι ως κυβερνώντες μας, ιδιοκτήτες της τροϊκομματικής κυβέρνησης αν δουν ότι δεν καταφέρνουν να πείσουν για τα μέτρα τι θα κάνουν; Θα βάλουν μπρος τα χοντρά μέσα.

Έτσι, σε ανύποπτο χρόνο θα μας έρθει συγκοπή ακούγοντας από τα τηλεοπτικά κανάλια για παραβιάσεις εθνικού εναέριου χώρου μας, οι οποίες έτσι κι αλλιώς γίνονται κάθε μέρα και από τις δύο πλευρές. Στρατοί του ΝΑΤΟ είμαστε πρέπει να δοκιμάζουμε επιχειρήσεις και όταν χρειάζεται τις βγάζουμε και στις ειδήσεις.

Μπορεί να μάθουμε ξαφνικά από τα κανάλια και ότι έγινε μια δήλωση Τούρκου αξιωματούχου για εθνικές διεκδικήσεις που υπάρχουν εδώ και σχεδόν 2000 χρόνια, αλλά ο άνθρωπος ήταν στη χοροεσπερίδα ενός συλλόγου της περιφέρειάς του κι έπρεπε να το παίξει λίγο εθνικόφρων. Πού να φανταζόταν ότι τον παραφύλαγε η Τρέμη!...

Θα πεις η Τουρκία έχει τώρα τα δικά της βάσανα με τη Συρία και οφείλει ως χωροφύλακας των ΗΠΑ να παρέμβει. Αλλά δε θα μας ξεχάσουν κι εμάς. Οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται.

Μην ξεχνάμε ότι οι κυβερνήσεις μας βοηθάνε τις τουρκικές με λεφτά δικά μας φυσικά. Οι τουρκικές κυβερνήσεις δικαιολογούν τις εξωφρενικές στρατιωτικές τους δαπάνες χρησιμοποιώντας τον εκ δυσμάς κίνδυνο. «Οι Έλληνες, οι Γιουνάνηδες μας πήραν την Πελοπόννησο, μας πήραν τη Ρούμελη, την Κρήτη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θράκη, τα νησιά του Αιγαίου, σε λίγο θα μας πάρουν και την Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, θυμάστε, το '22 ήθελαν και την Άγκυρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: