2/10/12

Η Ελλάδα έχει το μνημόνιο που της αξίζει.

Η Τρόικα είναι το ταξί που θα μας κουβαλήσει ξανά στις αγορές, αλλά είναι ακριβή η αναμονή. Όσο κρατάνε μέχρι στιγμής τα παζάρια της Τρόικας με την Τροϊκομματική κυβέρνηση από τα 11,5 έφτασε στα 14,5 δισ. το πακέτο των περικοπών. Και να πεις πως γίνονται παζάρια!.... Το πακέτο μεγαλώνει για να ικανοποιήσει την επικοινωνιακή του πολιτική καθένα από τα τρία (μας) κυβερνητικά κόμματα.
ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤά
«Γιατί δεν κατάλαβα κανένα καβγά Τόμσεν με Στουρνάρα; Επειδή δεν άκουσα να σκίζεται κανένα καλσόν;»
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ
Κινδυνεύουμε ώστε το Νοέμβριο αυτό το πακέτο των περικοπών να είναι μεγαλύτερο και δε θα χωράει μέσα στο πακέτο βοήθειας που θα πάρουμε. Άσε που το πακέτο βοήθειας μεγαλώνει το χρέος της χώρας μας, άρα γίνεται κι αυτό πακέτο περικοπών. Μπερδεύτηκα.
ΗΣΥΧΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
Κάθε δόση τελειώνει, τα μέτρα τελειωμό δεν έχουν, γιατί πάντα υπάρχει η επόμενη δόση.
ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ’ΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ  ΟΥΡΑ
Οι τύποι του «Ε, ρε 17 Νοέμβρη που τους χρειάζεται», πέρασαν τώρα στο κλασικό προηγούμενης γενιάς, «Ε, ρε Χούντα που τους χρειάζεται». Όχι ότι έχει καμία διαφορά το ένας από το άλλο «χρειαζούμενο».
ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤά
«Γιατί να κυκλοφορήσει η Ελευθεροτυπία ως μοναδικό απογευματινό αντιμνημονιακό φύλλο, αφού εδώ και καιρό τελείωσαν τα κρατικά λεφτά για τα οποία έβγαινε;»
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Πρέπει να είσαι κρατικοδίαιτος για να πηγαίνεις κόντρα στο μνημόνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: