18/10/12

Απεργία ΜΜΕ χορηγούς

ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ…
…ή τεχνικών, εντάξει, γνωστοποιούν ότι αλλάζει το πρόγραμμά του εξαιτίας της απεργίας, αλλά δεν οφείλουν να ενημερώσουν και γιατί γίνεται η απεργία; Από τη γνωστοποίηση ας περάσουν στην ενημέρωση. Γιατί άραγε μόνο τα δημόσια κανάλια δίνουν εξηγήσεις για την απεργία και τα ιδιωτικά δεν το δίνουν; Λέμε τώρα!..
ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΕ…
….δεν έχουμε δελτία ειδήσεων σε επανάληψη. Ψιλοέχουμε Ευαγγελάτο, σ’ επανάληψη που ουσιαστικά δελτίο είναι κι αυτός. Βέβαια κάποιοι λένε ότι ο Ευαγγελάτος δεν κάνει δελτίο ειδήσεων, κάνει ενημερωτική εκπομπή. Μα και τα δελτία ειδήσεων ενημερωτικές εκπομπές είναι, σωστά τοκ σόου. Γιατί να μην μεταδίδουν επαναλήψεις τους να μαθαίνουμε π.χ. τι είπε ο τάδε υπουργός απαντώντας στον δείνα αντιπολιτευόμενο βουλευτή; (Ποτέ δεν απαντούν σε δημοσιογράφους, αφού στα δελτία δεν υπάρχουν, έχουμε μόνο παρουσιαστές. Που και να είχαμε δημοσιογράφους, αν άρχιζαν κι αυτοί να ρωτάνε τότε δεν θα διέθετε κανείς χρόνο για απαντήσεις. Μόνο ερωτήσεις και βρισίδια υπό μορφήν υπονοούμενων.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΕΙ…
…τηλεοπτικό κανάλι πρέπει να έχει και η Βουλή των Ελλήνων; Ρωτάει κανείς αν έχουμε 4 εκατομμύρια το χρόνο να το συντηρούμε χωρίς να μας φέρνει δεκάρα;
ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1…
…θ’ ανακοινωθεί το 2013.
Η ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ….
…εδώ και χρόνια έκανε πως διαμαρτύρεται για τις ασταμάτητες επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης», χειμώνα-καλοκαίρι, όμως η επιτυχία με τους 500-600 χιλιάδες θεατές που μάζευε η σειρά την έσωζε πάντα από τα τηλεοπτικά αζήτητα και της έφερνε και κόσμο στο θέατρο, όταν έπαιζε. Χώρια που τώρα, παρά τις διαμαρτυρίες ξεκινά νέα σειρά με τον Χάρη Ρώμα, ίδια κι απαράλλακτη με το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Η κυρία Ράντου μου θυμίζει τους βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που λένε ότι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα για να δημιουργήσουν προκαταβολικά μια καλή εντύπωση στους ψηφοφόρους τους ώστε ν’ αντέξουν πολιτικά την κακή εντύπωση που θα κάνουν ψηφίζοντας τελικά υπέρ των μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: