12/10/12

Προτελευταία νέα

ΤΡΟΪΚΑ
«Στα 9 δισ. ευρώ, αντί για 7,8 το ύψος των επιπρόσθετων μέτρων για το 2013». Όσο υπάρχει σύνταξη. Μέχρι οι υπέργηροι να γίνουν υπέργειοι.
ΔΙΑΨΕΥΣΗ
Από την Τρόικα διαψεύδουν κατηγορηματικά την απαίτηση εκκένωσης νησιών του Αιγαίου που έχουν λιγότερους από 150 κατοίκους. «Είπαμε να εκκενωθούν όλα τα νησιά του Αιγαίου ανεξαρτήτως αριθμού κατοίκων. Σε διαφορετική περίπτωση θ’ αρχίσουμε να πουλάμε πρώτα τ’ αραιοκατοικημένα νησιά μαζί με τους 150 κάτω κατοίκους τους για να τα καθαρίζουν».
Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ
Αν αυτό το ολοκληρωτικό σύστημα του ΔΝΤ και λοιπών νεοφιλελεύθερων δυνάμεων δεν είναι ολοκληρωτικό τότε τι είναι;
ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ
Όσοι έχουν από τρία μέχρι πέντε παιδιά, είναι υποχρεωμένοι να δώσουν το μικρότερο στην Τρόικα. Κωδικο όνομα: Οι έχοντες στους κατέχοντες. Οικογένειες από έξι παιδιά και πάνω εξαιρούνται του φόρου. Για την ώρα.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΤΕ
Επιτέλους και κάτι άλλο πηγαίνει καλά στην Ελλάδα: Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1,26 εκατ. τον Ιούλιο, στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών, καταγράφοντας αύξηση 43% σε σχέση με τα περυσινά επίπεδα. Με ταχύτητα 1.000 α.τ.μ (άνεργοι τη μέρα) Α, γεια σου! Μην πηγαίνουν καλά μόνο οι τιμές στα αγαθά πρώτης ανάγκης.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Η απογραφή συνταξιούχων συνεχίζεται λόγω αθ(ρ)όας προσέλευσης και μη συνταξιούχων.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…
…λένε «Όχι σε νέες δυσμενείς αλλαγές στα εργασιακά». Και; Αφού, ρε αδέρφια, θα τα ψηφίσετε τα μέτρα. Από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
-Γεια σας, είμαι ο Γουλιέλμος Τέλλος.
-Χαίρω πολύ, Βενιζέλος τέλος.
ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ….
…τον έζωσαν τα φίδια ότι η Λαγκάρντ θα στείλει ξανά την πρωτότυπη λίστα και άρχισε να ψελλίζει ότι ίσως ο Παπακωνσταντίνου την έχει πειράξει. Να δούμε αν στο τέλος (του) θα πέσουν γιαούρτια ή (ακόμα χειρότερα) γέλια.
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ…
…πλήρωσαν μειωμένο χαράτσι ακινήτων μέσω της ΔΕΗ εξαιτίας ρύθμισης που τους έκανε ο Βενιζέλος-τέλος. Το έκανε επειδή, «Στα ΜΜΕ…», όπως δήλωσε, «…αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου που πόσο είναι; Κάτω από 100 τετραγωνικά μέτρα».
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
Κανονικά έπρεπε τώρα να πίνουμε περισσότερα χάπια, αλλά δεν έχουμε ούτε λεφτά, ούτε ΙΚΑ. Που και να είχαμε ΙΚΑ, πάλι θα τα πληρώναμε.
ΤΑ ΝΕΑ
«Νέες περικοπές στις συντάξεις». Το θεωρούν είδηση οι μνημονιάκηδες..
ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ…
…ματαιώσαμε την παράσταση «Το σώμα του Χριστού», γιατί μόνο από εκεί περιμένουμε σωτηρία από τη χρεοκοπία. Θα το πουλήσουμε ακριβά.
ΧΡΥΣΗ ΚΡΑΥΓΗ
Όταν κάτι μ’ ενοχλεί το αγνοώ. Δεν το διαφημίζω. Άλλοι δεν νοιάζονται που το διαφημίζουν γιατί βρίσκουν ευκαιρία να διαφημίσουν πρώτα τον εαυτό τους.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Θα ψηφίσω Αστυνομία. Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει βασανιστήρια.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
Στις σόλες των παλιών τους παπουτσιών. Ποιανών; Οι 100 πρώτοι που θ’ απαντήσουν σωστά κερδίζουν.
ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΣ
Αν δεν ζητήσετε απόδειξη σας κερνάμε μια μερίδα μπιφτέκια.
ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ της ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Και τη Τζούλια Αλεξανδράτου

Χειρότερα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: