3/9/12

Θα σε ξανά€υρω στους BOXέδες τρισ. του Σεπτέμβρη να χρωστάς.

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Τρίτη και φαρμακερή Σεπτέμβρη)
 
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ τιμά την 3η Σεπτεμβρίου μέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ το 1973 όταν ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με αυτό, αφού ήταν Μαοϊκός μέχρι κόκαλο. Βέβαια το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι μειοψηφία των Πασοκτζήδων.
ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ τιμά την 3η Σεπτεμβρίου γιατί έχει ο ίδιος γενέθλια. Την τιμούν και όσοι ακόμα ψηφίζονται από Πασοκτζήδες, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Νέες θέσεις εργασίας δημιούργησε η ΕΥΠ καθώς ήδη από το 2011 αύξησε κατά 70% τον αριθμό των Ελλήνων πολιτών ή κατοίκων που τους παρακολουθεί τα τηλέφωνα. Φτάσαμε αισίως στις 50 χιλιάδες παρακολουθούμενους κι ευχόμαστε να τους εκατοστίσουμε. Η Χρυσή Αυγή ατυχώς ζήτησε να παρακολουθούνται τα τηλέφωνα όλων των μεταναστών της χώρας μας, αυτό όμως θα απαιτούσε προσλήψεις άλλων μεταναστών που μιλάνε τις ξένες γλώσσες που εισήχθησαν στην περήφανη Ελλάδα.
SOS ΘΡΗΚΕΥΤΙΚΑ: Πρώτη επιστολή Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους: «… παρακαλείστε ίνα φροντίσετε ώστε λεχρίτες, μαύροι, αλλοδαποί, αλλόγλωσσοι και ξενόγλωσσοι μην ίστανται πλησίον ναών του Ξενίου Διός.»
ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ: Τιμούμε Ασιάτες μετανάστες νόμιμους και μη όπως τους τίμησε και Ωμεγας Αλέξανδρος που τους κατέκτησε.
ΠΑΙΔΕΙΑ: Στο Μικροπολιτικό Κολέγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη (Τώρα και στα Τρίκαλα) μάθαμε για την ελαστική σχέση εργασίας ή μη την οποία μπορούμε να επισυνάψουμε με άτομα του άλλου ή όχι φύλου.
ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΝΕΑ: Για όγδοη φορά οι συνταξιούχοι βλέπουν να μειώνονται οι απολαβές τους κι ακόμα να πεθάνουν.
 ΝΕΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Όλες τράπεζες στη χώρα μας θα συγχωνευθούν στη μεγαλύτερη κρατική που έχουμε: την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία προσχώρησε στο ελληνικό κράτος γιατί από τα ελληνικά ομόλογα και το μη κούρεμα όσων διέθετε έβγαλε αμύθητα κέρδη. «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», μας είπαν για το ελληνικό κράτος άνθρωποι της ΕΚΤ. «Εμείς είμαστε μια τράπεζα που για τον καλύτερο πελάτη της γίνεται δούλα και κυρά.» .
ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ: Ναι το μεγαλύτερο πιστωτικό ίδρυμα είναι η ΔΙΣ. (Διαρκής Ιερά Σύνοδος)
Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ είναι πια μόνο 650 €, αλλά είμαι στο όριο περικοπών 5%. Το αντέχω για το καλό της χώρας και των κερδών κάποιων. Αυτό που με νευριάζει σοβαρά όμως είναι ότι οι επόμενες μειώσεις θα ξεκινήσουν από τα 617,5 €, ακριβώς εκεί που θα έχει φτάσει η δικιά μου σύνταξη, που δεν έδωσε κάτι παραπάνω αυτή τη φορά η πουτάνα μπας και πέσουμε κάτω από το όριο στην επόμενη.
ΣΑΜΑΡΑΣ: «Η κυβέρνησή μας κάνει ό,τι μπορεί για την ανόρθωση της οικονομίας της Βουλγαρίας. Δεν κινδυνεύει από τη δική μας κυβέρνηση με έξοδο από την ευρωζώνη η Γερμανία.»
ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Οι Έλληνες διαπραγματευτές στο τραπέζι ή το κρεβάτι της Τρόικας και του Προκρούστη, ό,τι και να τους ζητήσουν λένε όχι «ΟΧΙ Ι», ούτε «ΝΑ», αλλά το γνωστό ελληνικότατο «Ναι, ναι….»
ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ είναι σαν τα χρόνια της θείας μου που θέλω να κληρονομήσω και κάθε χρόνο είναι στα τελευταία της.
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Ο κίνδυνος καταστροφής της χώρας από αριστερή διακυβέρνησή της υπάρχει όσο υπάρχουν αυτοί που φοβούνται κάτι τέτοιο.
Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ αδυναμία των κατώτατων μισθών γύρισε στο 1978, την ώρα που το κόστος ζωής έφτασε στην Εκάλη.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ θ’ αρχίσουν να βαράνε και εισαγγελείς που διαδηλώνουν για τις μειώσεις μισθών τους.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ: Τρεις (χιλιάδες) κι εξήντα (€) παίρνουμε.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ: Και τον κόσμο δέρνουμε.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚΚατασπαράσσουν τους μισθούς και τις συντάξεις η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. Φτωχαίνουν εξουθενωτικά όλους τους Έλληνες και ισχυρίζονται διά στόματος πρωθυπουργού ότι η φτώχεια και η εξαθλίωση είναι «ίσως η τελευταία ευκαιρία... για να βγούμε από την κρίση ισχυρότεροι»!
ΚΡΥΟ ΑΣΤΕΙΟ: Τα μαλλιά μου είναι πια πολύ μακριά. Πού να τρέχω να τα μαζεύω!..
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ περνούν και ο Ντέρτι Χάρι σημάδεψε τον Ομπάμα και πέτυχε τον Ρόμνεϊ. Ντέρτι χέρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ σημαίνει: λίγο πριν τα επόμενα μέτρα θα «κινδυνεύσουμε» γι’ άλλη μια φορά να μας διώξουν από την ευρωζώνη λες κι έχουμε ευρώ στην τσέπη μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: