17/9/12

Τέτοια τηλε-λάθη δεν (;) γίνονται

Και λέγαμε τι είδους ζαβολιές κρύβει αυτό το τυχερό παιχνίδι.
ΠΑΡΑΘΥΠΟ
Ναι, δεν κάναμε εμείς λάθος, "ΠΑΡΑΘΥΠΟ" έβγαζαν τα γράμματα που έδινε το παιχνίδι «Τηλεκύβος», Κυριακή προς Δευτέρα ώρα 2.00 το πρωί. Όσοι έπαιρναν φυσικά πλήρωναν τσάμπα, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να βρουν καμία λέξη με τα παραπάνω γράμματα, μέχρι που τέλος βγήκε κάποιος «παίκτης» που τηλεφωνούσε ας πούμε από τα Γιαννιτσά, όπως ισχυρίστηκε και είπε "ΠΑΡΑΘΥΡΟ", ενώ τα γράμματα θυμίζουμε έβγαζαν ως πιο κοντινή λέξη το "ΠΑΡΑΘΥΠΟ".
Προφανώς ο άνθρωπος πάσχει από κάτι και το δεύτερο Πι κάθε λέξης το βλέπει Ρο. Στο πλατό στεκόταν η παρουσιάστρια της φωτογραφίας που για βοήθεια, εκτός από το ΠΑΡ... που έδινε το κοντρόλ, έλεγε "Από αυτό βλέπουμε έξω" και "Τα δικά μου θέλανε πλύσιμο", σίγουρη δηλαδή ότι τα γράμματα που έβλεπε και κάθε τόσο μας τα επαναλάμβανε συνέθεταν τη λέξη "ΠΑΡΑΘΥΡΟ". Ποια η συνέχεια; Πολύ απλά είπαν στον "παίκτη", συγχαρητήρια, πρόβαλαν «ΠΑΡΑΘΥΡΟ» σε χρώμα κόκκινο πάνω στα γράμματα του "ΠΑΡΑΘΥΠΟ" και πέρασαν στη νέα λέξη εις υγείαν των κορόιδων.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
Κάποιος να ειδοποιήσει τον ΑΝΤ-1 αλλιώς θα υποπτευθούμε το κατάλαβαν και δεν έκαναν τίποτα. Εκτός αν κάνουμε εμείς λάθος. τότε θ' αναγκαστούμε να βγούμε για διόρθωση και μια συγνώμη στο δελτίο ειδήσεων σ' ένα τηλεοπτικό παράθυπο. Αλλά θα τη γλυτώσουμε γιατί οι κανόνες όπως και οι νόμοι έχουν τα παραθυπάκια τους.
ΤΩΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ:
"Άνοιξε το παράθυπο να μπει δροσιά να μπει του Μάη..."
"Στο παραθύπι σου περνώ...."
"Στο παράθυπό σου θα 'ρθω, βρε Μαριώ...."
"Παραθυπάκι του ουρανού να ανοίξεις περιμένω
Τα δυο γλυκά ματάκια του
να δουν εδώ πως μένω"

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΣΡ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 200.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤ.1. ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΠΟ.