11/9/12

Η Αστυνομία είναι πια άχρηστη

ΠΡΟΣΟΧΗ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ
Πρέπει να είναι πολύ αφελής κάποιος που πιστεύει ότι δέρνοντας αλλοδαπούς μικροπωλητές θα τους αναγκάσει ν’ αλλάξουν δουλειά ή να φύγουν από την Ελλάδα και όχι να κοιτάξουν να έχουν κι αυτοί την προστασία τους. Και τότε να δούμε ποιος θα την πληρώσει πιο ακριβά!..
ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ...
...όπου και οι αλλοδαποί μικροπωλητές. Όταν ο φερόμενος ως υπουργός αστυνομικών και πυροσβεστών αφήνει κοιμισμένο το κράτος, ορμά η Χρυσή Αυγή του φιδιού να επιβάλει τάξη κατά το δοκούν. Όταν την άλλη μέρα ο φερόμενος ξυπνάει ένεκα της τηλεοπτικής φασαρίας, ξυπνάει και το κράτος του και το βάζει να κάνει ό,τι του δίδαξε η Χρυσή Αυγή του φιδιού και κυνηγάει κι αυτό αλλοδαπούς μικροπωλητές, όταν γίνεται αυτό τότε η βλακεία δεν κρύβεται, αντιθέτως κάποιοι την έχουν κορώνα στο κεφάλι τους. Είναι σαν να καλούν τη Χρυσή Αυγή του φιδιού να κάνει κι άλλα. Αν προλάβουν, γιατί θα τους καλέσουν τους Χρυσαυγίτες μικρομεσαίοι από άλλες περιοχές. Όποιος προλάβει να δείρει πρώτος τους αλλοδαπούς κερδίζει ψήφους.
ΧΡΥΣΑ ΑΒΓΑ
«Σε λίγο δεν θα είναι κανείς στο απυροβόλητο».
ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ…
…ως αρμόδιο υπουργό κ. Δένδια δεν τον ανησυχεί πιθανή απεργία αστυνομικών. «Υπάρχουν οι απεργοσπάστες Χρυσαυγίτες», φέρεται να είπε έξω από την τουαλέτα του.
ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Έκανε την αρχή ο φερόμενος αποσύροντας τους αστυνομικούς που "φύλαγαν" βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Σε λίγο όλοι οι αστυνομικοί θα θεωρηθούν περιττοί στον κρατικό μηχανισμό και θ' απολυθούν, γιατί θα καταργηθεί αύτανδρη και αυτογύναικη η υπηρεσία τους. Την ίδια δουλειά με τους αστυνομικούς κάνουν ήδη από καιρό Χρυσαυγίτες και μάλιστα τσάμπα. Αστυνομικές όταν έχεις τέτοιους φίλους τις τους θες τους υπουργούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: