11/9/12

ΔΟΫ-ΔΟΫ μάνα μου

 

Μετά τη Διεθνή έχουμε και την Οικονομική Αμνηστία. Το παράνομο χρήμα αν το δηλώσεις μπορείς να το σώσεις.

Το μαύρο χρήμα επιτέλους επιστρέφει στην Ελλάδα. Αν έκρυβες εισοδήματά σου επειδή έτσι γούσταρες ή ήταν προϊόν εγκλήματος, δε βαριέσαι!... Δώσε ένα 5-10% και σε κάνουμε νοικοκύρη. Άσε που θα έχουμε τις αχανείς δόσεις, δώσε εσύ την πρώτη και μετά άσε μας να σε κυνηγάμε και να μη σε πιάνουμε. Εντωμεταξύ θα είσαι νόμιμος και ηθικά σωστός, θα είσαι και σωτήρας της πατρίδας σου, άνθρωπέ μου!....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Μετά την τιμαριθμική έχουμε και τη φορολογική προσαρμογή μισθών.
ΟΠΩΣ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ
Άμα αυξάνει ο φορολογικός συντελεστής του εισοδήματός μου το αφεντικό υποχρεούται να προχωρήσει σε ανάλογη αύξηση των αποδοχών μου.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ…
…γι’ άλλη μια φορά στέκονται στο πλάι του λαού που δοκιμάζεται στη φτώχεια. Φτιάχνουν υπεράκτιες εταιρείες που τους «προσλαμβάνουν» με χαμηλό μισθό για να αισθάνονται κι αυτοί κακομοίρηδες σαν τους πελάτες τους που πηγαίνουν να τους δουν στα μαγαζιά και στις συναυλίες πληρώνοντας από το υστέρημά τους. Όσο για τη φοροαποφυγή, είναι νόμιμη, άσε που δεν την κάνουν οι μεγαλοτραγουδιστές αλλά οι υπεράκτιες εταιρείες τους.
ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ…
…οι μεγαλοτραγουδιστές μας παραμύθιαζαν με τη μισή αλήθεια, ότι δεν μπορούσαν να δηλώσουν περισσότερα. Οι μαγαζάτορες, βλέπεις,  ήθελαν να κρύψουν έσοδα και δήλωναν ότι τους έδιναν πενιχρά μεροκάματα.

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
Φερόμενος ως υπουργός Οικονομικών δήλωσε: «Η φοροδιαφυγή θα καταργηθεί επειδή εδώ και χρόνια απαγορεύεται διά νόμου, είναι δηλαδή παράνομη πράξη. Συνεπώς μέχρι τότε δεν μπορούμε ως πολιτικοί προϊστάμενοι να κάνουμε τίποτα διότι βρίσκεται πια στα χέρια της δικαιοσύνης».ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: