18/9/12

Ψήφο τον Οκτώβριο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Είδατε τι παθαίνουμε με τις εταιρείες λαϊκής βάσης. Στην Ελλάδα αντί να έρθει επενδυτής από έξω συνεισφέρουμε όλοι από το υστέρημά μας και δεν καταφέρνουμε να σηκώσουμε κεφάλι, ακριβώς όπως ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ
Με πρόλογο του Μανώλη Καψή προτείνουμε να γίνουν άλλες δύο. Μία για την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Οι εισπράξεις θα διατεθούν για μία μεταγραφή μασέρ τον Φεβρουάριο. Η δεύτερη συναυλία να γίνει για την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας στο Γούντστοκ. Μετά θα βγει δίσκος βινυλίου και από τις πωλήσεις σου θα πληρωθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου των αστυνομικών που δεν είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.
ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΠΟΡΕΙ
Κάποιοι εμπόδιζαν τον κατάπλου κρουαζιερόπλοιων ξένων εταιρειών σε λιμάνια της Ελλάδας επειδή οι δεν είχαν στο πλήρωμά τους Έλληνες ναύτες. Ποιον τιμωρούσαν έτσι, τις ξένες εταιρείες που είχαν τα κρουαζιερόπλοια, τους τουρίστες ή τους Έλληνες μαγαζάτορες των λιμανιών που έχαναν καλούς πελάτες;
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ
Πώς είναι δυνατόν αυτοί οι τύποι να μην ήταν Χρυσαυγίτες αλλά μέλη του ΚΚΕ;
ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Η Ελλάδα βγάζει νέους ποδοσφαιριστές αφού δεν έχουν άλλους οι ομάδες, αυτούς βάζουν και παίζουν.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟ
Λέει το 65% των Γερμανών σύμφωνα με δημοσκοπήσεις. Καλύτερα όχι μόνο γι’ αυτούς λέμε εμείς. Πάντως, αφού η Γερμανία δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της καλό είναι να φύγει από την ευρωζώνη.
ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟ
Εμείς είχαμε Μάρκο Βαμβακάρη που οι μαγαζάτορες τον έλεγαν Φράγκο.
ΠΑΤΑΞΗ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Βρέθηκε επιτέλους η λύση: θ’ απαγορευθεί η χρήση καυστήρων και σομπών πετρελαίου. Επίσης απαγορεύεται η κυκλοφορία στους δρόμους της Ελλάδας οχημάτων που καίνε ντίζελ ή ουίσκι μπόμπα. Απαγορεύεται και η χρήση κηροζίνης (καθαρό πετρέλαιο) σε θερμάστρες και αναπτήρες. Εξαίρεση όσα οχήματα, λέβητες ή θερμάστρες και αναπτήρες χρησιμοποιούν νόμιμα κάθε μορφής αφορολόγητο πετρέλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: