30/8/12

Cassambalis kai ftes


Μάθαμε όλοι για να μη σκάσουμε από περιέργεια ότι κάθε τόσο η Μέρκελ με την παρέα της πηγαίνει στο ελληνικό εστιατόριο του Βερολίνου ονόματι «Cassambalis» και τρώει καφεδάκια ή κεφτέδες, δεν ξεκαθαρίστηκε. ναι, δίκιο έχετε, η μαντάμ τα τρώει για προθέρμανση καθώς αναμένεται το μεγάλο φαγοπότι Γερμανών επιχειρηματιών που θα κάνουν μια χαψιά όλη τη φτηνή πια Ελλάδα.


Ήδη η εκπρόσωπός τους κ. Μέρκελ, όταν την επισκέφτηκε ο Αντωνάκης, του έριξε στο τραπέζι απαιτήσεις για το τι σκέφτονται να κάνουν γερμανικές εταιρείες στην Ελλάδα. Και θα τα καταφέρουν αφού η Ζήμενς από λήσταρχος και τσιφλικάς μαζί έγινε και εθνικός ευεργέτης. (Δεν είναι ο πρώτος τέτοιος ευεργέτης, έχουμε κι άλλους με νοσοκομεία, λεωφόρους, κτήρια κ.λπ.) Φυσικά η Γερμανία θα εισβάλει οικονομικά στην Ελλάδα για το καλό της ανάπτυξης αυτής της μικρής χώρας, για τη μείωση της ανεργίας και την πάταξη της φοροδιαφυγής. Πράγματι, οι πρωινοί να φεύγουνε.

Σημείωση: δεν είναι δα και είδηση ότι σ’ αυτό το εστιατόριο πήγαινε και ο Πάγκαλος όταν επισκεπτόταν τη μητέρα πατρίδα Γερμανία. Είδηση είναι να ψάξεις σε μια πόλη απ’ όπου πέρασε ο Πάγκαλος και να βρεις ένα εστιατόριο στο οποίο δεν έφαγε.

Μπορείτε και να μας ακούτε στο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ RADIO

Δεν υπάρχουν σχόλια: