26/8/12

ΤΥΦΛΑ ΝΑ ’ΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Αναρτήθηκε 7/1/2008
-Νέα απόπειρα αυτοκτονίας;
-Ναι, το παιδί μας έπεσε κάτ’ από τη βέσπα.

Έχω εμπιστοσ(χ)ύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Προ λίγων ετών η διαφθορά «δικαίων» λειτουργών απεγύμνωσε περιφέρουσα εν μέσω Πλατείας Συντάγματος την ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία τότε αναγκάστηκε να προβεί σε απονενοημένη αυτοκάθαρση εντός του σιντριβανίου .

Και το διάβημα των δικαστών αυτής, στην προσπάθειά τους να δέσουν την δικαία αξιοπιστία τους με χειροπέδες και να τη στείλουν στον Κορυδαλλό, επέτυχε να την καταστήσει ολίγον έγκυο .

Δυστυχώς όμως ο καιρός έφερε πισώπλατα την ιστορία με τα σκάνδαλα. Παρ’ όλα αυτά δεν ανησύχησα ουδόλως και αποδείχθη πως σωστά έχω εμπιστοσ(χ)ύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Με τα ομόλογα τα κατάφεραν ουσιαστικά αν και μετά βασάνων και κόπων να μην κάνουν τίποτα. Καλύφθηκαν και οι γαλακτοβιομηχανίες από τα γιαούρτια τους, λίγο πριν την εκτόξευσιν. Και η εμπιστοσ(χ)ύνη μου στην ελληνική Δικαιοσύνη ατένισε ξανά με αισιοδοξία το μέλλον.

Δεν επτοήθην ότε οι αδέκαστοι στριμώχτηκαν άγρια με το sex στο υπουργείο Πολιτισμού. Αδιαφόρησα που τους ήρθε κατακέφαλα η ευκαιρία να ξαναγίνει σεβαστή η Δικαιοσύνη. Και πάλι επεδείχθην δίκαιος διά την εμπιστοσ(χ)ύνην που τρέφω βοειοδώς διά την ελληνικήν Δικαιοσύνην. Ναι, ευρέθησαν με την πλάτη στον τοίχο των δακρύων, αναγκασμένοι να τα βγάλουν όλα στη φόρα και να γεμίσουν τον Κορυδαλλό με επίορκους, η εμπιστο(χ)σύνη μου όμως στην ελληνική Δικαιοσύνη ανορθώθη ορώντας ότι πίσω έχει η αχλάδα τη δικαία ουρά: ξεκίνησαν ως διά μαγείας οι απόπειρες αυτοκτονίας που κλείνουν για πάντα στόματα. Μη λησμονώντας ότι η γκαντεμιά είναι ανίκητη, δεν τα έβαψα μαύρα που δεν πέτυχε κανείς ακόμα ν’ αυτοκτονήσει. Ο επίτιμος έχει κατα(χ)ραστεί όλους τους διαδόχους του, αλλά θα το βρει κι αυτός από την κόρη του που ετοιμάζεται να του πάρει τη δόξα.

Είμαι σίγουρος ότι τελικά οι αδέκα(ρι)στοι θα καταφέρουν επαξίως και με τη συμβολή τους θα πετύχει παταγωδώς το κουκούλωμα και αυτής της πολιτισμένης υποθέσεως. Για όλα δεν θα φταίει τώρα το πάγιο, αλλά το Viagra, που καταναλώνει ο λαουτζίκος και βλέπει όλα τα σκάνδαλα μπλε.

Έχω εμπιστος(χ)ύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: