24/7/12

Ναζί κανείς ή να μη ζει κανείς;

Ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας κ. Ρέσλερ ισχυρίζεται ότι δεν φοβάται πια την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Δίδαγμα: αργήσαμε πάλι, δεν απειλήσαμε ότι θα βγούμε όταν πόναγαν. Τώρα, καλά κρασιά.

-Κάθε φορά που είναι να έρθει η Τρόικα στην Ελλάδα, σύμφωνα με δηλώσεις Ευρωπαίων κινδυνεύει η χώρα μας με αποβολή από την ευρωζώνη. Τι να κάνουμε για να γλυτώσουμε από αυτόν τον κίνδυνο;
-Να μην έρχεται η Τρόικα στην Ελλάδα.

Μεγάλος φόβος στο Λονδίνο για τρομοκρατικό χτύπημα στους Ολυμπιακούς. Στην Αθήνα δεν είχαμε τέτοιες σκοτούρες. Άρα, καλό θα ήταν να έχουμε μόνιμη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων εδώ. Τα στάδια-γήπεδα άλλωστε είναι ανέγγιχτα. Δεν έχουμε να χτίσουμε άλλα. Από τα εισιτήρια, τους χορηγούς και τις αφίξεις όλο και κάποιο κέρδος θα έχουμε.

Από πού κι ως πού χρωστάω στην εφορία και πληρώνω δόσεις; Δε θυμάμαι να δανείστηκε ποτέ από αυτή την υπηρεσία.

Σαμαράς: Δεν ξέχασα ποτέ την επαναδιαπραγμάτευση. (Εκείνη τον ξέχασε)

-Τι θ΄ αλλάξουμε το 2013;
-Χρονιά.

Ο αρχιφύλακας σωφρονιστικός υπάλληλος κ. Αραβαντινός μας ενημέρωσε ότι στον προαύλιο χώρο του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού φτιάχτηκε πισίνα για να μην κολυμπάει κανείς. Λογικό για την εποχή που ζούμε. Το παράλογο είναι που κανείς δεν πειράζει τον Αραβαντινό. .

Δεν είναι πισίνα, είναι ποτίστρα για ζώα και πουλιά, είπε ο Αραβαντινός. Κάθε χώρος, συνέχισε, χαρακτηρίζεται σύμφωνα με τη χρήση του. Έχει πλακάκια, αλλά δεν είναι πισίνα, γιατί δεν είδες ποτέ κανέναν να κολυμπάει μέσα. Ακούτε, κύριοι της εφορίας και της πολεοδομίας; Άνοιξα στον κήπο μου πηγάδι να ποτίζω τα πουλιά, που έλεγε κάποτε ο Κόκοτας. Λίγο φαρδύ πηγάδι, εντάξει, στέρνα θα το έλεγα, αλλά δε με είδες και να κολυμπάω μέσα. Χθες που με έπιασες έτυχε την ώρα που δοκίμαζα το μαγιό μου να γλιστρήσω και να πέσω μέσα. Κολύμπησα για να βγω έξω επειδή σας είδα να ορμάτε, Όχι και τεκμήριο η στέρνα!

Και η Μενεγάκη απορεί: «Γιατί άραγε η Ισπανία δεν θέλει να προσφύγει στο μηχανισμό διάσωσης; Αφού σ’ εμάς λένε ότι είναι κάτι καλό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: