22/7/12

Πέτα το εΦαΠΑξ απ' το τραίνο

Υπό συνθήκες καύσωνα ο ανεμιστήρας είναι το ισοδύναμο μέτρο του αιρκοντίσιον και η βεντάλια το ισοδύναμο μέτρο του ανεμιστήρα.

Δεν είναι ο καύσωνας, η νομιμοποίηση αυθαιρέτων εόιναι το ισοδύναμο μέτρο των πυρκαγιών.

Ο τουρισμός μας δεν πηγαίνει καλά επειδή η Μέρκελ, είπε πως ο Έλληνας των τελευταίων δεκαετιών είναι σαν τον Zorba the Greek. Καθένας μας λοιπόν είναι για τη Μέρκελ ένας «Greek the Zorba». Τιμή μας, αλλά ποτέ δεν αξιωθήκαμε να κάνουμε λαμογιά της προκοπής. Αν το είχαμε καταφέρει δε θα μας βρίζανε τώρα, αλλά θα μας είχανε βραβεύσει.


Από τότε που η ΔΕΗ έπιασε δουλειά στην εφορία κοντεύει να χρεοκοπήσει, γιατί μαζί με το χαράτσι δεν της πληρώνουν ούτε το ρεύμα. Ο Μάρκος Βαμβακάρης τα έλεγε από χρόνια, αλλά η ΔΕΗ δεν άκουγε:

«Όλα εδώ πληρώνονται / θα ‘ρθει μια μέρα
Να πληρώσεις φως μου τα σπασμένα
Όλα εδώ πληρώνονται / μάθε το από μένα
Θα ’ρθει μέρα, φως μου, να πονάς



GAP: Πατέρα, τα έμαθες; Κανείς δεν ειδοποίησε τα ασφαλιστικά ταμεία για το θάνατό σου. Ποιος άραγε εισπράττει τις συντάξεις σου;

Επιτέλους αποφασίστηκε συμβιβασμός με τη Ζήμενς. Το ελληνικό κράτος θα της δώσει συμβολικά κάτι εκατομμύρια και η εταιρεία δεν θα μας στείλει στα δικαστήρια.

Το καλύτερο ανέκδοτο των ημερών το είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης: «Πρέπει να εκπλήξουμε θετικά την Ευρώπη και τις αγορές».
Και η Μενεγάκη ξαναρωτά: «Καλά το βερίκοκο, αλλά με ποιο μνημόνιο θα μάθουμε τι εστί ροδάκινο ή αγγούρι να δροσιστούμε λίγο;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: