20/7/12

Τροϊκομματική

Η Τροϊκοματική κυβέρνηση κατάφερε επιτέλους σε αντίθεση με τις προηγούμενες να προσδιορίσει τον αριθμό των φορέων από τους οποίους θ' απαλλαγεί το Δημόσιο. Ο αριθμός είναι το 200. Αν πρόκειται για επιχειρήσεις, υπηρεσίες ή γενικώς οργανισμούς δεν ξέρουμε ακόμα, όπως δεν ξέρουμε το πότε θα γίνει η απαλλαγή και αν θα είναι κατάργηση ή συγχώνευσή τους με άλλους. Παίζει ακόμα το πότε και το ποιοι είναι αυτοί οι φορείς. Όλα τ' άλλα είναι καθαρά. Μιλάμε για 200 τέτοιους.


Η Τροϊκομματική κυβέρνηση ακόμα μας διαβεβαίωσε ότι μετά τα παραπάνω δεν θα έχουμε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, μόνο απλές μετακινήσεις κάποιων από την υπηρεσία τους στον ΟΑΕΔ. Μετακίνηση όχι σε υπηρεσία, αλλά σε λίστα.

Κάποιοι δημοσιογράφοι και απορούν γιατί έχουμε περισσότερα κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου στα νότια προάστια της Αθήνας επειδή απλώς είναι άσχετοι. Όμως και ο περιφερειάρχης κ. Σγουρός το ίδιο άσχετος είναι; Τα κανάλια και οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα μας λένε να προσέχουμε το βράδυ τα στάσιμα νερά ακόμα και στα πιατάκια των γλαστρών μας. Κανείς αρμόδιος δεν άκουσε ότι στα νότια προάστια έχουμε στάσιμα ύδατα σε πολλά ρέματα και κανείς δεν τα ψεκάζει;
-Θα τρελαθούμε; 
-Πού τέτοια τύχη!

Στα συσσίτια των Αγίων Αναργύρων εμφανίστηκε ο ιός του Δυτικού Κηφισού.

Ο Παρθενώνας δεν πληρώνει τέλος ακινήτων της ΔΕΗ επειδή κάποτε ήταν ναός της Παναγίας.

Και η Μενεγάκη ερωτά: «Η ΔΕΗ θα πληρώσει ποτέ για τις πυρκαγιές σε δάση λόγω κακής συντήρησης των γραμμών μεταφοράς ρεύματος;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: