6/7/12

Πάρ’ το ευρώ και κούρευ’ το

Αν δεν πετύχει αυτή η κυβέρνηση, καταστραφήκαμε, ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Αυτό δεν είναι τίποτα. Αν πετύχει αυτή η κυβέρνηση να δεις τι έχουμε να πάθουμε. Θα μας φάει η χλίδα και ως γνωστόν τα πολλά λεφτά φέρνουν τη δυστυχία σ’ αυτούς που δεν τα έχουν.

Ο Γιακουμάτος είναι ο βουλευτής που κατάφερε και έβαλε πιστόλι στη Βουλή και το έβγαλε στην αίθουσα της ολομέλειας από το βήμα για να μας δείξει τι πρέπει να κάνουμε αφού κινδυνεύουμε από την εγκληματικότητα. (Να ενισχυθεί η Αστυνομία και ο ρόλος της δεν του πέρασε από το μυαλό. Ούτε φυσικά να μειωθεί η φτώχεια που γεννά εγκληματίες) . Παρ’ όλ’ αυτά και ο ίδιος ο Γιακουμάτος και ο τότε υπεύθυνος ασφαλείας του κηρίου έμειναν στο …απυροβόλητο.

Συμφωνώ, οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Θέλεις να χάσεις ένα φίλο; Δάνεισε του χρήματα.....

Ταλαντούχος είσαι όταν κλέβεις καλούς κλέφτες. Άμα κλέβεις Έλληνες είσαι Γερμανός.

Κάποιος ν’ αποκαλύψει στην κυρία Αλέκα πως ο Τσίπρας τελικά δεν βγήκε πρωθυπουργός. Καιρός είναι ν’ αρχίσει κάποτε λίγη αντιπολίτευση και στον Σαμαρά, γιατί αυτός βγήκε.

1 σχόλιο:

KOYKLITIS είπε...

Το παλιό σύνθημα του ΚΚΕ "ένας είναι ο εχθρός,ο ιμπεριαλισμός" αντικαταστάθηκε με το "ένας είναι ο εχθρός,ο ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να μη κάνει ρίμα αλλά και το προηγούμενο που κάνει αυτοί το έλεγαν αυτοί το άκουγαν.