30/6/12

Η Ευρώπη ήταν, είναι και θα είναι ελληνική

Επέστρεψαν υγιείς όλοι οι εκπρόσωποί μας από τις Βρυξέλλες. μας έφεραν σοκολατάκια, κονιάκ,  μπριζόλες, αλλά όχι φάρμακα. Από αεροδρόμιο τους παρέλαβε όλους μαζί το πρωθυπουργικό ασθενοφόρο.
Μαντάμ Μέρκελ, εντάξει, δέχτηκες κι εσύ, (κομμάτια) να γίνει λίγη ανάπτυξη στην Ελλάδα. Πώς όμως προβλέπεται να γίνει αυτό; Ποιος μαλάκας θα βάλει σήμερα λεφτά στη χώρα μας για ν' ανοίξει μια δουλειά; Παλιά αυτό το έκανε το κράτος. Τώρα δε μπορεί. Η Ευρώπη επίσης αποκλείεται από τους επενδυτές, αφού ομολογεί ότι δεν πρόκειται να εκδώσει όχι χρήμα, (Ευρώ) όχι ευρωομόλογα, ούτε καν ευρωλαχείο.

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ήταν εναντίον της πολιτικής του Βερολίνου σε συνέντευξη που έδωσε στο γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ» ο μεγαλύτερος κερδοσκόπος του κόσμου, Τζορτζ Σόρος. Η Γερμανία εξελίσσεται σε «μισητή ιμπεριαλιστική δύναμη» δήλωσε επί λέξει! Σαν να ήθελε να επιβεβαιώσει τον Σόρος, ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών των Χριστιανοδημοκρατών, του κόμματος της καγκελαρίου Μέρκελ, ζήτησε να απαγορευθεί να αναλάβει την προεδρία της ΕΕ η Κύπρος: «Είναι απαράδεκτο μια χώρα που αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια να μπορεί να αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ. Το παράδοξο στην ΕΕ είναι ότι αναθέτει στο σκυλί τη φύλαξη των αποθεμάτων σε λουκάνικα!» δήλωσε ο εντιμότατος Κουρτ Λάουκ. Περισσότερα  Aκόμα πιο πολλά

ΜΕΡΚΕΛ: Σαμαρά, αν χρειαστώ την άποψή σου θα σου την πω.

Η ΕΛΛΑΔΑ είναι με την πλάτη στον κώλο.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ
Ο Τόμσεν είναι Μαζούχ και επικοινωνεί με σήματα Μορς.

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ
Η Αγροτική δάνεισε την ΔΕΗ με επιτόκιο 11,9%... ΕΔΩ. Άλλος χρεώνει, άλλος χρεώνεται κι άλλος πληρώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: