29/6/12

Η Ευρώπη παίζει ΜΠΑΛΟτελι-τέλι-τέλι, ψεύτικε ντουνιά

Μετά τον τελικό της Κυριακής θα έχουμε έναν νικητή, Ιταλία ή Ισπανία κι έναν χαμένο, τη Γερμανία.
 
Μαντάμ Μέρκελ, γράφαμε Πέμπτη βράδυ, δεν πειράζει που έχασες έναν αγώνα. Μπορεί να χάσεις και τον επόμενο.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Υποχώρησε το Βερολίνο στις πιέσεις Ιταλών – Ισπανών για άμεσα μέτρα
 
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
Οποιαδήποτε αλλαγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση έρχεται από τις ελληνικές εκλογές του Μαΐου.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΜΩΣ
Έφεραν επιστολή Σαμαρά στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δείχνει ότι είμαστε οι μόνοι Νότιοι υποστηρικτές της Μέρκελ.
 
«Και η Μενεγάκη ερωτά: «Αν ο Μάριο Μόντι είναι Μάριο Μπαλοτέλι τότε ο Σαμαράς τι είναι; Αντώνης Πίου;»

Μέρκελ: Η φάγαμε δυο γκολ μελάτα από τους Έλληνες, αλλά το αντέξαμε. Αυτά τα δυο σφιχτά που φάγαμε από τους Ιταλούς ήταν ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μας.
 
Διπλωματία δεν είναι να νομίζεις ότι τα έχεις καλά με όλους και να το ξέρουν όλοι, αλλά να είσαι σίγουρος ότι δεν τα έχεις καλά με κανέναν και να μην το ξέρει κανείς.

Ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής τράπεζας κ. Ταμβακάκης δήλωσε «Μια φορά Εθνικάριος για πάντα Εθνικάριος». Μήπως παραιτήθηκε από τη θέση του για ν’ αναλάβει πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς που (λέμε τώρα) τον αγοράζει η Εθνική Τράπεζα; Αν βρείτε καλύτερη ιδέα για τη λύση του προβλήματος στο ποδόσφαιρό μας να μας την πείτε.
ΕΛΛΕΕΙΝΑΡΑΔΕΣ: «Έξω ο Τουρκολιάς από την Εθνική».

ΥΠΟ ΣΚΕΨΙΝ
Συγχώνευση σε μια εταιρεία της Εταιρείας Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κεραμικών & Πυρίμαχων Υλικών Α.Ε. (ΕΚΕΠΥ Α.Ε.), της Εταιρείας Βιομηχανικής Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Μετάλλων (ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.) και της «Ελληνικό Κέντρο Αργυλλομάζης Α.Ε. (ΕΛΚΕΑ Α.Ε.). Περισσότερα

ΤΡΙΑ-ΔΥΟ
Παλιά είχαμε το «Δύο Έλληνες τρία κόμματα».Περάσαμε στο «Δύο Έλληνες τρεις θέσεις Δημοσίου». Σε λίγο δεν θα έχουν να πληρώσουν λογαριασμούς τρεις στους δύο Έλληνες.

Μέχρι στιγμής μόνο δύο μετεκλογικά δυσάρεστα προέκυψαν: το πρώτο είναι ότι ξεκίνησαν ξανά οι εισπρακτικές (για το νόμο ενημερωτικές) εταιρείες να εκβιάζουν τηλεφωνικά για πληρωμή χρεών σε τράπεζες. Σε λίγο και στην εφορία. Το δεύτερο μετεκλογικό δυσάρεστο είναι ότι ξεκίνησαν ν’ ανακοινώνονται ξανά αποτελέσματα δημοσκοπήσεων.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Κύριε Χατζηνικολάου-λάου της Παρασκευής, άλλο Νέστορας κι άλλο ο αδελφός του Αρτέμης Μάτσας. Και όταν διορθώνεις το λάθος σου, Αρτέμης και όχι Άρτεμης.. Φυσικά υπάρχει και ο Αρ-Ντέμης Μάτσας, ο κατά Χατζηχρήστο Νικολαΐδης όταν είπε ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ότι ότι θ’ απαγορεύεται η είσοδος των χούλιγκαν στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: