26/6/12

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

Η Ελληνική κυβέρνηση έπεσε θύμα της Υγείας. Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός την πάτησε πρώτος. Ευτυχώς προτίμησε να του βγει το μάτι παρά να του βγει το όνομα. Είναι υποχρεωμένος όμως να πάει αδιάβαστος απροετοίμαστος στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο γιατρός του απαγόρεψε να πάρει αεροπλάνο, άρα θα πάει με e-mail,  επειδή το fax είναι πολύ ακριβό.

Γενικά ο Σαμαράς αυτή τη σύνοδο κορυφής τη βλέπει με μισό μάτι.

Τα αποτελέσματα της κατεστραμμένης δημόσιας υγείας μας όμως είναι παντού. Ο φερόμενος ως υπουργός Οικονομικών κ. Ράπανος δεν βρήκε άκρη στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε αν και είχε μέσον και σκέφτεται να παραιτηθεί πριν καν αναλάβει το υπουργείο του.

Ο λαός το έλεγε: Το δις εκ-Σαμαρείν ουκ ανδρός σοφού. (Που τον ψήφισε)

Πάντως στην ομάδα που θα πάει στις Βρυξέλλες δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γιώργος Καραγκούνης που εγκαταλείπει την εθνική. Ο Ράπανος παραμένει στην Εθνική. (Τράπεζα)

Στην Ευρώπη αποφασίζεται το «Περισσότερη Γερμανία».

Ο κυρ-Φώτης επιμένει: «Περισσότερη Ευρώπη, περισσότερη Ελλάδα».

Η Μέρκελ απαιτεί από τον κυρ-Φώτη υπογραφή για συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής. Η καγκελάριος της Ευρώπης όμως δεν σταματά εκεί: ζητά υπογραφή και από τον Τσίπρα ότι αυτός θ’ ακολουθήσει επιδοκιμαστική αντιπολίτευση. Και δε σταματά εκεί: από την κυρία Αλέκα ζητά αίτηση να συμπεριληφθεί στους αναξιοπαθούντες της Ανατολικής Γερμανίας Από τον Καμμένο η Μέρκελ ζητά μια βδομάδα στην Ικαρία με ΦΠΑ 23%. Από τον Μιχαλολιάκο ζητά να της εξασφαλίσει με το ζόρι εθελοντές για κοινωνική εργασία στο Μαουτχάουζεν.

Ο ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ
Να χαίρεσαι που από κάθε χώρα γνωρίζεις τον πρωθυπουργό ή πρόεδρο και τον υπουργό εξωτερικών της. Να ανησυχείς αύριο που θα γνωρίζεις μόνο τον κάθε υπουργό Οικονομικών.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ
Η Εθνική μας αποχώρησε από τη σύνοδο κορυφής της Ευρώπης. Έμειναν μόνο Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία. Η Αγγλία αποκλείστηκε γιατί το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι στην ευρωζώνη.

Για να μην ξεχνάμε τα εσωτερικά μας. θέλουμε η κυβέρνηση να έχει πολλές γυναίκες και σε λογικές τιμές.

Έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή μπήκε προειδοποιητική ταμπέλα.
 
  ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
Κυρ-Αλέκα, κυρ-Αλέκα / είσαι εφτάδιπλη γυναίκα / Κυρ-Αλέκα, κυρ-Αλέκα / δε χωράς σ’ εφτά γιλέκα.

Με αφορμή τη χθεσινής της δήλωση κάποιοι κακεντρεχείς ισχυρίζονται ότι η κυρ-Αλέκα είναι εκτός εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: