19/6/12

Χρόνια μου πολλά

Η Ιρλανδία κατάφερε επιμήκυνση αποπληρωμής δανεικών. Από τα 15 χρόνια το πήγαν στα 30. Εμείς με τον λεβέντη Σαμαρά φοβόμαστε ότι αν δεν καταφέρουμε να μειώσουμε το χρέος θα μειώσουμε τουλάχιστον τον χρόνο αποπληρωμής.

Η τσιγκούνα Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αποκλείει τη συμμετοχή της στη νέα ελληνική κυβέρνηση. Σχετικά δήλωσε η ίδια: «Μιας χήρας, που έχει χρήματα, όλοι της είναι συγγενείς».
Με το αποτέλεσμα των εκλογών η Ελλάδα έστειλε το μήνυμα στη διεθνή κοινότητα:
«Δεν επιστρέφουμε στη δραχμή, επιστρέφουμε στη Ζήμενς»
Για το καλό της "πατρίς" η ΝΔ προτείνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, το ΠΑΣΟΚ προτείνει κυβέρνηση εθνι8κής συνευθύνης. Πολιτικοί παρατηρητές, όπως η Αλέκα, είναι σίγουρεοι ότι θα γεφυρωθεί αυτή η διαφορά. Το πώς θα γίνει η συμφωνία το είπε η Μέρκελ, δυο κυβερνήσεις πίσω, το ποια όμως είναι η διαφορά ακόμα δεν το καταλάβαμε ευκρινώς. Το διαφορά έχει η σωτηρία με τη συνευθύνη; Διαφορά στήιθους μήπως ή διαφορά ήθους; Μήπως γραμματική διαφορά ή φυσική ή χημική; Προσωπική διαφορά ή μπας και κτηματική; Μήπως έχουν ειδοποιό δια;φορά ή ειδοποιώ τον ψυχίατρο;

Το κόμμα του 83χρονου τσιφλικά Μιλτιάδη Τζαλαζίδη, «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) είχε σημαντική πτώση και από 299 ψήφους που συγκέντρωσε στις εκλογές της 6ης Μαΐου, έλαβε στις τελευταία εκλογική αναμέτρηση μόνο μία ψήφο στην περιφέρεια Αττικής. Ο ψηφοφόρος αναζητείται. Μάλλον ο ίδιος ο αρχηγός είναι, γιατί εκεί ήταν υποψήφιος. ήταν υποψήφιος και στην Α' Αθηνών κι ας μην είχε εκεί σοβαρές πιθανότητες εκλογής του.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Με δική μας κυβέρνηση απαλλάσσουμε τον ελληνικό λαό από την τραγική δοκιμασία της διαπραγμάτευσης των όρων του Μνημονίου.

Ο Αντωνάκης στο Ζάππειο 4711 σύγκρινε την εξουσία με γυναίκα.. Του θυμίζουμε σχετικά λόγια άλλων μεγάλων ανδρών:

JOEY ADAMS : Eρωτεύτηκα δύο πράσινα μάτια. Tο λάθος μου είναι ότι παντρεύτηκα ολόκληρο το κορίτσι.
OSCAR WILDE Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο όπως η αφοσίωση μιας παντρεμένης γυναίκας. Κρίμα που κανένας σύζυγος δεν την έχει γνωρίσει.

Ο Βενιζέλος θέτει όρο για τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, το τρίτο Μνημόνιο για τον Σοσιαλισμό.

Το ΚΚΕ δέχεται να συμμετάσχει στην νέα κυβέρνηση με έναν μόνο όρο, να μην μετέχει άλλο κόμμα.

5 σχόλια:

pasxalitsa είπε...

ΧΑ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ 1962 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 1972 ΟΥΤΕ ΤΟ 1982... ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΤΣ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΪΜΕΡ... :Ρ

Dimitris Tsakalias είπε...

Ευχαριστώ πολύ. Γεννήθηκα το 1991. Το θυμάμαι γιατί είναι χρονιά που διαβάζεται και ανάποδα. Αλλιώς γεννήθηκα το 2002 ή το 1881. Παίζει.

pasxalitsa είπε...

όπως το πρόβλεψα... σε επισκέφθηκε και ο ...χάϊμερ!!! Τώρα είσαι κομπλέ...
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΟ ΣΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ....
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ 29/06/1962... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ... ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΚ ΓΑΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ... ;-ppppppppppp

pasxalitsa είπε...

19/06 λαθος δακτυλογράφησης...

pasxalitsa είπε...

;-PPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP