13/6/12

ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΣ

Τελευταία ξημερώματα Χ(ρ)υσαυγίτες έσωσαν το Έθνος και από οικογένεια Αιγύπτιου ψαρά στο Πέραμα την ώρα που αυτός εγκληματούσε στον ύπνο του. Ίσως ονειρευόταν ότι μας έσφαζε. Την ίδια ώρα βέβαια, σε άλλα σημεία του λεκανοπεδίου, άλλοι εγκληματούσαν ανενόχλητοι, αλλά δεν κοιμόντουσαν, άρα ήταν επικίνδυνοι γι' αυτό οι Χ(ρ)υσαυγίτες έκαναν την πάπια που δεν είχε πρόχειρο καφέ παντελόνι να κρύψει το ότι θα χεζόταν πάνω της. .

Ο διώκτης της Δικαιοσύνης κ. Κασιδιάρης έκανε μήνυση στην εισαγγελία ισχυριζόμενος ότι έπρεπε να κινήσει διαδικασίες για τη δίωξη του Ν. Χανιά που έστειλε επιστολή-βόμβα στον γραμματέα του Συνασπισμού. Δήλωσε σχετικά: «Η Δικαιοσύνη παίρνει παράνομα επίδομα τυφλότητας και κλέβει η ζυγαριά της.»

ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Η ΔΗΜΑΡ έχει ανθρώπους που δεν μιλάνε και τον Ψαριανό που δεν μιλιέται.
Ακόμα πανηγυρίζουν Σαμαράς-Βενιζέλος για το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων κάτι εκτός πολλών άλλων που οδηγεί σε οικονομική κατάρρευση την «αδερφή χώρα, τη μαρτυρική», όπως κάθε τόσο λένε, Κύπρο. Οι τράπεζές της με τα ελληνικά ομόλογα που κατείχαν και το κούρεμα έχασαν 3 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 17% του ΑΕΠ της χώρας. Να τους χαιρόμαστε τους χοντροπατριώτες μας που συμπαραστέκονται στην Κύπρο.

ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Ο Ψαριανός μου θυμίζει ότι σε κάθε κηδεία είναι απαραίτητο κι ένα ανέκδοτο.
Ένας από τους λόγους που με οδηγούν να επιθυμώ τη ΝΔ όχι πρώτη, αλλά στη δεύτερη θέση είναι για να μην εκλεγεί βουλευτής ο γιος του Ψυχάρη. Μπόνους έναν Ψυχάρη είναι πολύ βαρύ.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
Για τους Ευρωπαίους: Και Ευρώ και Τσιπρας.
Για τους Αριστερούς: Και ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ
Για τους Δεξιούς: Ούτε δραχμή ούτε Σαμαράς
Για τους Χεσμένους: Ούτε μνημόνιο ούτε δραχμή

ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Κάθε που βλέπω (και ακούω φυσικά) τον Γρηγόρη Ψαριανό στην τηλεόραση κάτι με σπρώχνει και βάζω το πικ-απ ν’ ακούσω θαυμάσια τραγούδια με τον θαυμάσιο Δημήτρη Ψαριανό και χαίρομαι για δύο λόγους: δεν ακούω τον Γρηγόρη και δεν έχει καμία συγγένεια με τον Δημήτρη.

Ο Σαμαράς θέλει να γίνει τώρα πρωθυπουργός γιατί ξέρει ότι δεν θα κρατήσει η δοκιμασία του πάνω από κάνα εξάμηνο.

Ο κύριος Δημιουργία Μάνος Ξανά-Μανά καταγγέλλει την Φιλιώ Πυργιώτη που ξέχασε την οικολογική της ευαισθησία και γέμισε την Αθήνα με αφίσες. (Προφανώς εννοεί την τραγουδίστρια δημοτικών Φιλιώ Πυργάκη. Μια κ. Πυργιώτη είναι απλώς κρυφή εκπρόσωπος της ΝΔ και επιστρατεύεται όταν επίσημος εκπρόσωπος είναι άτομα αμφιβόλου επιπέδου όπως της κ. Βούλτεψη η οποία το μόνο που κατάφερε στη ζωή της ήταν να ξεφτιλίσει τη μνήμη του πατέρα της και να κλείσει την Απογευματινή)

ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Ο Ψαριανός σ’ αυτές τις εκλογές δεν χρειάζεται σταυρό, όσοι τον ψήφισαν όμως χρειάζεται να σηκώνουν το σταυρό του μαρτυρίου που τον ακούνε. Μάγκας δεν είσαι όταν βγάζεις τον αληθινό σου εαυτό πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου που γίνονται χωρίς σταυρό κι έχεις εξασφαλισμένη την έδρα. Μαγκιά θα ήταν να τα έλεγες έτσι πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου όταν χρειαζόσουν το σταυρό.

ΜΕΡΚΕΛ: Όταν θέλεις να κάνεις το φτωχό να σκάσει, ζήτησέ του να σου δανείσει χρήματα.

ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Ό,τι και να λέει, όσο και να νευριάζει ο Γρηγόρης Ψαριανός, του αναγνωρίζω ότι είναι άνθρωπος. Άσε που ακούγοντάς τον αποδεικνύεται ότι τα λάθη της Αριστεράς είναι ανθρώπινα.

ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Η Χρυσή Αυγή είναι μια γλυκιά μπουγάτσα με ες-ες.

Η κατάσταση που μας ετοίμασε ο συνταγματολόγος Λοβέρδος πρώην νοσοκομειακός υπουργός ιδιωτικών κλινικών αποδεικνύει ότι «Υγεία δίχως χρήματα, μοιάζει με μισή αρρώστια».

Και η Μενεγάκη ερωτά: «Αφού έχουμε νεοφιλελευθερισμό, γιατί οι ιδιωτικές τράπεζες στην Ισπανία δεν δανείζονται μόνες τους, αλλά βάζουν την κυβέρνηση να το κάνει και το λαό να χρωστάει; Μήπως απάντησα κιόλας;»

ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΓΡΙΦΟΣ: Δεν θέλω να καταστραφεί η χώρα μου με πρωθυπουργό Σαμαρά.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Αν είναι να κολαστώ (τρις) θέλω μόνο κεφτέδες.

Άγριος καυγάς Τσα(μ)πανίδου - Βορίδη στον «αέρα» με αιχμές εκατέρωθεν. Δυστυχώς όμως για τα ποσοστά τηλεθέασης του τηλεοπτικού σταθμού, δεν την έδειρε.

Και η Μενεγάκη ξαναρωτά: «Αφού τη χθεσινή διακαναλική συνέντευξη Καρατζαφέρη την έδειχνε απ' την αρχη μόνο για λίγο ο ΑΝΤ-1 και μετά λίγο το Star, ούτε καν το Τηλε-Άστυ, γιατί την έλεγαν διακαναλική;»

-Είναι μεγάλο ρίσκο μια αριστερή κυβέρνηση.
-Μεγάλο ρίσκο; Τι είχαμε να ποντάρουμε δηλαδή και το ποντάραμε και φοβάσαι μην το χάσουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: